Liviu Dragnea, la motiune: Modificarile codurilor penale trebuie facute cat mai repede

Vlad Toma | 08.02.2017

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat astazi, inaintea votarii motiunii de cenzura depuse de PNL si USR contra Guvernului Grindeanu, ca modificarile codurilor penale trebuie puse cat mai repede in aplicare, chiar daca Guvernul a renuntat la ele, pentru a oferi un instrument legal de judecata si a feri oamenii de o justitie nedreapta.

Pe aceeași temă

 

El a afirmat ca Guvernul a inteles cererile protestatarilor si a retras ordonanta, ducand insa mai departe ideea ca aceste manifestatii ar fi fost produse de o "proasta comunicare".

 

"Guvernul a inteles mesajul oamenilor care au iesit in strada si a decis sa retraga ordonanta. Guvernul va lua si alte masuri pentru a inchide un conflict nedorit, creat de o proasta comunicare... Daca Guvernul nu a adoptat aceste modificari, nu inseamna ca nu trebuie facute. Trebuie facute cat mai curand, pentru a oferi instrumentul legal de judecata si pentru a feri oamenii de o justitie nedreapta,a declarat Dragnea in Parlament, conform Hotnews.

 

Ignorand cu totul problema aflata la baza motiunii de cenzura din Parlament, seful PSD a acuzat opozitia ca ar incerca sa blocheze cresteriile de pensii si salarii promise de PSD.

 

"Si PNL si USR si presedintele Iohannis nu sunt interesati decat de recastigarea capitalului politic. Ati depus o motiune politicianista, ipocrita, inutila. Cand oare veti intelege ca ati pierdut alegerile? Aceasta motiune e doar o nota de subsol la discursul slab si rautacios al presedintelui Iohannis. Partide intregi se pun la remorca unui singur om. PNL si USR au depus aceasta motiune pentru ca guvernul Grindeanu sa nu mai mareasca pensiile, salariile," a mai afirmat Dragnea, conform sursei citate.

 

Dragnea a cerut acestora sa lase guvernul sa guverneze si sa nu mai alimenteze starea de ura existenta, precizand ca Grindeanu a facut deja pentru romani mai mult decat a facut Cioloş intr-un an.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22