Moscova urmareste protestele: Ati facut din Rusia un fals inamic, uitand de problemele tarii

E.b. | 11.02.2017

Rusia urmareste "cu atentie" si ingrijorare protestele din Romania si reproseaza politicienilor de la Bucuresti ca in ultimii ani au facut din Rusia un fals inamic, trecand cu vederea problemele reale ale tarii.

Pe aceeași temă

 

 

Mesajele au fost transmise de Kremlin prin intermediul unui comunicat de presa al Ministerului de Externe, citat de Sputnik.md.


"Ca si in cazul majoritatii statelor vecine ale Romaniei, Rusia urmareste cu atentie evolutia evenimentelor din Capitala si celelalte orase ale tarii. Anvergura si caracterul antagonist al manifestatiilor de protest, care continua din 22 ianuarie 2017, trezesc ingrijorare", se arata in comunicat.


Totodata, in comunicat se precizeaza ca Ministerul rus de Externe este convins ca tensiunile manifestate in strada vor fi pana la urma aplanate cu succes.


"Se pare ca liderii romani s-au dedat, in ultimii ani, prea mult constructiei imaginii false a unui inamic - Rusia, recurgand in permanenta la retorica rusofoba, scapand din atentie problemele acute ale propriei tari, asupra carora urmeaza sa se concentreze reiesind din situatia actuala", se mai arata in comunicatul citat de Sputnik.md.


Federatia Rusa a transmis in ultimele zile, direct sau indirect, mai multe mesaje belicoase la adresa Romaniei, profitand de situatia tensionata din tara.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22