Întrebată dacă Victor Ponta intră în Guvern, Olguţa Vasilescu a răspuns: E posibil

E.b. | 14.02.2017

Lia Olguța Vasilescu, Ministrul Muncii, a declarat, pentru B1 TV, că nu vede care este problema în faptul că premierul Sorin Grindeanu a discutat cu Victor Ponta. Întrebată dacă acesta din urmă și-ar putea găsi un loc în Guvern, aceasta a răspuns că este posibil.

Pe aceeași temă

 

 

”Victor Ponta este un membru PSD și nu orice fel de membru de partid. E și prieten cu premierul României, chiar nu văd care e problema să se vadă cu premierul. Poate au discutat ceva instituțional, nu știu...”, a susținut Lia Olguța Vasilescu la B1 TV.

 

Întrebată dacă Ponta intră în Guvern, aceasta a răspuns: ”E posibil, nu știu. Nu pot să vă dau această informație, dar nu văd de ce n-ar fi. (...) Din câte știu, Ponta avea un dosar de abuz în serviciu, dar care abuz în serviciu?”.

 

Lia Olguța Vasilescu a mai spus că se află în relații bune cu fostul premier și că acesta reprezintă un plus pentru PSD.

 

Afirmațiile au fost făcute în contextul în care  care Victor Ponta ar fi avut-o, luni, o discuţie cu premierul Sorin Grindeanu, chiar la Palatul Victoria.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22