Premierul Grindeanu anunta ca va face o propunere de nerefuzat pentru ministerul Justitiei

Vlad Toma | 15.02.2017

Sorin Grindeanu, premierul Romaniei, cauta in aceste zile un nou ministru al Justitiei, aceasta functie fiind ocupata, dupa demisia lui Florin Iordache, de Ana Birchall, ca ministru interimar.

Pe aceeași temă

 

Grindeanu a declarat ieri, la Antena 3, ca a propunerile pe care le va face pentru aceasta functie vor fi de nerefuzat, precizand ca ele vor fi facute in urma discutiilor cu PSD si ALDE, fiind niste propuneri comune, anunta ziare.com

 

Singurul nume aparut in spatiul public in ultimele zile ca posibilul nou ministru al Justitiei a fost cel al lui Victor Ponta. Acesta a anuntat insa ieri ca nu i-a propus nimeni sa ocupe aceasta functie si ca nici nu isi doreste acest lucru.

 

"Am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele "din piata" / dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez : nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva ! Clar? ( ultima data cand am am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli", a scris Ponta, pe contul sau de Facebook.

 

Florin Iordache a fost singurul pion sacrificat de PSD in urma protestelor aparute dupa aprobarea OUG 13, acesta demisionand la sfarsitul saptamanii trecute.

 

Iordache a fost primul pe lista demisiilor cerute de cei care au iesit in strada zilele trecute, pe aceasta aflandu-se de altfel si premierul Grindeanu, Liviu Dragnea, seful PSD, si Tariceanu, presedintele Senatului.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22