Crește numărul filialelor PSD care cer excluderea lui Mihai Chirică din partid

Vlad Toma | 16.02.2017

Tot mai multe filiale PSD din țară cer excluderea din partid a lui Mihai Chirica, primarul orașului Iași, cel care a facut mai multe declarații critice la adresa deciziilor luate de PSD in privinta OUG 13.

Pe aceeași temă

 

Chirică a contrazis de asemenea, in mod repetat, declarațiile liderilor partidului sau in privinta celor intamplate dupa aprobarea ordonantei de urgență legate de modificarea legislației penale.

 

Pana in prezent excluderea lui Chirică din partid a fost cerută de filialele PSD din Alba, Arad, Constanța, Dolj, Dâmbovița, Mehedinti, Olt, Prahova, Satu Mare, Valcea, scrie Hotnews. Mai mulți membri ai PSD Iași s-au delimitat de asemenea de Chirică, cerând conducerii partidului să decidă ce trebuie făcut în privinta acestuia.

 

PSD se va reuni zilele următoare intr-o ședință a Comitetului Executiv Național al partidului, fiind destul de probabil să se discute și despre excluderea lui Chirică din partid, chiar daca Liviu Dragnea a declarat ca el nu va ridica aceasta problemă.

 

Mihai Chirica, vicepreședinte PSD și primar al Iașiului, a cerut abrogarea OUG 13 in primele zile dupa aprobarea acesteia. Chirica a cerut de asemenea demisia lui Iordache, ministrului Justiției si a criticat actuala conducere a PSD. Chirica a respins declaratiile lui Dragnea legate de faptul ca protestele ar fi un inceput de lovitura de stat si s-a opus organizarii unor contra-manifestatii de catre PSD. El a avertizat de asemenea ca PSD a pierdut mult din sprijinul pe care il avea, in urma aprobarii OUG 13.

 
 
El a declarat, intr-un interviu pentru RFI, ca respingerea in Parlament a OUG 14 ar reprezenta o lovitura letala pentru PSD.
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22