Ivan spune că Dragnea știe că el încă e membru de partid, dovadă că a făcut campanie PSD

Dora Vulcan | 22.02.2017

Eurodeputatul Cătălin Ivan a declarat pentru Agerpres că, din 2015, este membru al PSD Dobrovăț, care aparține de Organizația Județeană Iași a PSD, fapt care poate fi probat cu procesul verbal întocmit la acea vreme și cu postările șefului PSD de pe Facebook care probează implicarea sa în campania electorală a PSD.

Pe aceeași temă

 

 

 "Primirea mea la Dobrovăț, în organizația județeană a PSD Iași stă în baza unui proces verbal.(...) Este mai bine de un an și jumătate de când sunt membru la PSD Dobrovăț. Tot procesul de primire în Organizația Județeană PSD Iași s-a finalizat în acel moment în care Comitetul Executiv Județean a luat act de prezența mea la PSD Dobrovăț", a declarat Cătalin Ivan, citat de Agerpres.

 

Europarlamentarul a afirmat, totodată, că la vremea respectivă au existat discuții privind mutarea sa de la PSD Dobrovăț la PSD Iași.

 

"A fost o discuție cu toți membrii Comitetului Executiv Județean. Există și un proces verbal. Probabil că domnnul Dragnea a fost indus în eroare de organizația PSD sector 1, care a pierdut șirul a câta oară mă exclude. Voi prezenta toate documentele Comitetului Executiv Național", a declarat Cătălin Ivan.

 

Ivan susține că liderul PSD, Liviu Dragnea, știe că este încă membru de partid și o probează cu postările de pe pagina de Facebook a lui Dragnea care atestă implicarea sa în campania PSD

 

"Este o discuție falsă calitatea mea de membru. Inclusiv domnul Dragnea știe foarte bine că sunt membru de partid. Dovadă sunt discuțiile private pe care le-am avut cu domnul Dragnea acum două săptămâni, în care se sfătuia cu mine privind șefia PSD la Parlamentul European. Nu s-ar fi sfătuit cu un oarecare atâta timp cât PSD avea încă alți membri în Parlamentul European. Asta subliniază calitatea mea de membru", a mai spus eurodeputatul.

 

Cătălin Ivan a reamintit și de implicarea sa în timpul campaniilor electorale din cursul anului trecut: "Prezența mea pe pagina personală de Facebook a domnului Dragnea în campania electorală arată că sunt membru de partid".

 

Întrebat fiind de ce crede că șeful PSD s-a "lepădat" de el atunci când a declarat presei că nu a putut fi exclus din PSD deoarece nu mai este membru de partid, Cătalin Ivan a declarat că Dragnea "a fost indus în eroare".

 

"Chiar dacă ar fi avut o problemă personală cu mine, probabil că m-ar fi chemat în CEx, cum a fost chemat și domnul Mihai Chirica, și s-ar fi discutat declarațiile mele. Nu a fost nicio discuție despre mine. Atâta timp cât în CEx Național nu a avut loc nicio discuție despre mine, despre declarațiile mele, înseamnă că am același statut ca și înainte, iar statutul meu este de membru PSD Iași. Să zicem că a fost indus în eroare", a spus Cătălin Ivan.

 

Cătălin Mărtinuș, președintele organizației PSD Dobrovăț, a confirmat pentru AGERPRES că eurodeputatul este și în prezent membru al organizației

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că europarlamentarul Cătălin Ivan nu mai este membru al Partidului Social Democrat.

 

Întrebat dacă Ivan a fost exclus de Comitetul Executiv Național de miercuri, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că acesta nu face parte din Partidul Social Democrat, fiind exclus de mai mult timp de Organizația sector 1.

 

"Le-am explicat colegilor mei un lucru foarte important: nu poate fi exclus din partid cineva care nu mai e membru. Dl Cătălin Ivan nu mai e membru al partidului demult. A fost exclus de Organizația sectorului 1 de ceva vreme. Deci, nu e cazul", a spus Liviu Dragnea.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22