Dragnea dorea ca Iordache, omul cu Ordonanţa 13, să rămână în funcție

E.b. | 23.02.2017

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat,la Antena 3, că a fost decizia lui Florin Iordache să demisioneze de la conducerea Ministerului Justiţiei, însă el ar fi vrut ca acesta să mai rămână în funcţie.

Pe aceeași temă

  

Întrebat dacă a fost o greşeală demisia lui  Florin Iordache de la Justiţie, Dragnea a spus că nu crede acest lucru, fiind vorba despre o decizie personală. "Eu aş fi vrut să rămână. Dar aşa a decis, aşa i-a comunicat şi prim-ministrului. A fost hotărârea dumnealui", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

Dragnea crede, în contunuare, că este nevoie de modificarea Codurilor penale, în urma deciziilor CCR, dar a spus că acest lucru se va întâmpla în urma unor dezbateri, la care consideră că trebuie să participe toate instituţiile interesate.

 

"Este singura şansă. Sunt asociaţiile magistraţilor din România, sunt barourile de avocaţi, oameni cu experienţă şi care ştiu multe lucruri din profunzimea sistemului. Eu am auzit lucruri de care m-am îngrozit. Jurişti care au scris mii de pagini. Nu putem fi într-o situaţie în care nimeni nu are voie să deschidă subiectul", a spus liderul PSD..

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22