Ponta, elogiu preşedintelui turc Erdogan şi atac la Iohannis

E.b. | 26.02.2017

Victor Ponta îl elogiază pe președintele Recep Erdogan cu ocazia zilei de naștere şi îi transmite că România nu este în măsură să dea lecții Turciei. Fostul premier nu clarifică cine ar fi dat, de fapt, vreo lecţie Turcie. Cert e însă că epurările în masă ale regimului Erdogan îl lasă rece pe Ponta.

Pe aceeași temă


 


Vreau sa transmit si public un mesaj de felicitare cu ocazia zilei de nastere a Presedintelui Recep Tayyip Erdogan!
- imi asum cu stoicism injuraturile si acuzatiile care vor urma din partea celor "frumosi si liberi" - cei care simt ca noi putem sa dam lectii de democratie si "Stat de Drept" tuturor prin modelul "Negulescu" sau prin metoda "Rarinca",
scrie Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook


Am 3 motive pentru aceste urari publice :

 

1. de multi ani sunt invidios ca roman pe toate tarile care au presedinti ce isi iubesc cu adevarat tara, se mandresc cu poporul lor si se bat cu oricine pentru oamenii care i-au ales in functie ( adica imi doresc exact ce nu avem in tara noastra) !

 

2. Indiferent de problemele actuale ale Turciei in niciun caz Romania nu este in masura sa dea lectii ( abuzurile din tara nostra ale unui Sistem care nu are nici macar legitimitatea votului popular ar trebui sa ne faca mai retinuti)!

 

3. Asa "puri" cum suntem noi in 2017 deja la Ankara au fost in vizita oficiala Cancelarul Merkel si Premierul britanic Theresa May / sunt gata sa fac si un pariu ca Dl Erdogan va avea vizita oficiala in SUA si se va vedea cu Presedintele Trump pe cand Dl Iohannis va fi in Fagaras in drumetie!, încheie Victor Ponta.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22