Cinci români răniți în Bellingham (Londra), dintre care unul se află în stare critică VIDEO

E.b. | 27.02.2017

Cinci cetățeni români au fost răniți și transportați la unitățile spitalicești King's College London și Royal London Hospital, în urma incidentului din Bellingham, Londra, dintre care unul este în stare critică, trei în stare stabilă, iar un altul a fost externat, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Pe aceeași temă

 

"Conform ultimelor informații oficiale obținute de consulul României la Londra, care a luat legătura și s-a deplasat atât la spitale cât și poliție, cinci cetățeni români au fost răniți și transportați la unitățile spitalicești King's College London și Royal London Hospital. Patru cetățeni români sunt internați, unul este în stare critică, trei sunt în stare stabilă, iar al cincilea cetățean român a fost externat, după acordarea de îngrijiri medicale", se arată într-o precizare a MAE, conform Agerpres.

 

Potrivit sursei citate, "autoritățile britanice continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele producerii incidentului".

 

De asemenea, MAE mai precizează că ambasadorul României la Londra se va deplasa, în cursul zilei de luni, la cele două unități spitalicești pentru a-i vizita pe cetățenii români.

 

 

 

 

"Misiunea diplomatică menține legătura cu autoritățile locale, unitățile spitalicești, precum și cu familiile cetățenilor români implicați, în vederea acordării de asistență consulară", menționează Ministerul Afacerilor Externe.

 

 

 

 

 

Un bărbat a fost arestat duminică dimineața, fiind bănuit de șofat periculos și în stare de ebrietate, după ce a rănit cinci persoane în sud-estul Londrei, a anunțat poliția, potrivit DPA.

 

Poliția metropolitană a transmis că mașina condusă de bărbat a lovit mai mulți trecători înainte de a se izbi de un zid în zona Bellingham. Patru bărbați și o femeie, cu vârste între 25 și 46 de ani, au primit îngrijiri medicale ca urmare a rănilor suferite. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22