Gafă uriaşă la decernarea premiilor Oscar. «La La Land», o bucurie de scurtă durată VIDEO

E.b. | 27.02.2017

Momentul în care a fost anunţat cel mai bun film la cea de-a 89-a ediţie a galei Premiilor Oscar a fost marcat de o gafă inimaginabilă. Actorul Warren Beatty a anunţat ca Oscarul pentru cel mai bun film se acorda musicalului La La Land. A fost, de fapt, o greşeală, iar Oscarul a revenit peliculei Moonlight. Au fost momente de confuzie pe podium, nemaîntâlnite la gala premiilor Academiei Americane de film.

Pe aceeași temă

 

Cea de-a 89-a ediție a ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar a avut loc duminică seara la Dolby Theatre din Hollywood, California. Filmul "La La Land" a dominat ceremonia, cu șase trofee câștigate, urmat de "Moonlight", cu trei statuete. Producția "Moonlight", regizată de Barry Jenkins, a câștigat premiul pentru cel mai bun film. Inițial, Warren Beatty, cel care a decernat trofeul, a anunțat în mod eronat că "La La Land" a câștigat acest premiu.           
 

Echipa La la Land a urcat victorioasă pe scenă, dar bucuria a fost de scurtă durată. A fost descoperită greşeala. Moonlight este câştigătorul, aşa că, în lacrimi, cei din musicalul La La land au părăsit scena, conform stiri.tvr.ro.

 

Realizat cu buget mic - un milion şi jumătate de dolari, în mai puţin de o luna de zile, Moonlight are deja încasări de 22 de milioane de dolari. Considerat un adevărat film de artă, despre un tânăr de culoare, marginalizat, homosexual, care creşte într-un cartier sărac din Miami.

 

O poveste frumos spusă şi cu imagini extraordinare. Chipul personajelor stăruie pe ecran. Astfel de practic de prim plan îndelung sunt rarisime la Hollywood.

 

 

 

 

 

Moonlight urmăreşte viaţa unui tânăr de culoare, din copilărie până la maturitate, care se zbate între dependenţa de droguri a mamei sale şi orientarea lui sexuală. Filmul abordează o serie de teme, printre care relaţia părinte-copil, identitate şi prejudecăţi.

 

La La land, o comedie muzicală despre iubire, dar şi despre ambitie la Hollywood, considerat marele favorit, cu un număr record de nominalizări, 14, se consolează cu 6 Oscaruri. Între ele, Oscarul pentru cea mai bună actriţă -  Ema Stone: o actriţă aspirantă, Mia, spera să reuşească în cetatea filmului, dar până una alta trebuie să lucreze pe post chelneriţă.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22