Wall Street Journal: Trump Jr, plătit cu 50 000 $ de un ONG apropiat Kremlinului

Dora Vulcan | 03.03.2017

Unul dintre fiii lui Donald Trump ar fi fost platit cu cel putin 50.000 de dolari, de catre un ONG francez. Fondatorul acestuia si sotia sa sunt apropiati ai guvernului rus.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

 Donald Trump Jr. este cel care ar fi aparut, in luna octombrie, la un eveniment organizat de cuplul care este aliat al Kremlinului in eforturile de a pune capat razboiului din Siria, scrie The Hill, care citeaza un raport al Wall Street Journal citat de ziare.com.

 

 

 

Fiul lui Donald Trump ar fi primit suma respectiva pentru un discurs la un dineu ce a avut loc la Hotelul Ritz, din Paris, in calitate de oaspete al Centrului pentru Afaceri Externe. Presedintele acestui ONG, Fabien Baussart, si sotia sa nascuta in Siria, Randa Kassis, au cooperat cu Rusia privind incheierea razboiului sirian, potrivit unor oficiali americani, arabi si europeni.

 

 

 

In ce priveste suma, aceasta a fost dezvaluita de All American Speakers, o agentie care il reprezinta pe Trump Jr si care i-a listat "onorariul" la peste 50.000 de dolari.

 

 

Trump Organization, al carui vicepresedinte executiv este fiul presedintelui american, nu a confirmat aceste informatii.

 

 

"Donald Trump Jr. a participat la discursuri publice de afaceri de mai mult de un deceniu, discutand o gama larga de subiecte, inclusiv impartasindu-si experientele antreprenoriale si oferind sfaturi de cariera", a spus Amanda Miller, vicepresedintele de marketing al companiei.

 

 

In luna noiembrie, la circa doua saptamani dupa alegerile prezidentiale, The Hill a scris despre discutiile private ale lui Trump Jr cu cei doi, care au avut loc pe 11 octombrie la Paris.

 

 

Sursa citata noteaza ca Baussart este cel care l-a nominalizat oficial pe presedintele rus Vladimir Putin la Premiul Nobel pentru Pace, in luna decembrie, pentru rolul avut in incheierea razboiului civil din Siria, in timp ce Kassis conduce un partid politic, Miscarea pentru o Societate Pluralistica, sustinut de Rusia in negocierile pentru a incheia razboiul sirian.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22