Cioloş: După ce l-a ponegrit, domnul Dragnea se laudă cu munca guvernului tehnocrat

E.b. | 06.03.2017

Dacian Cioloş a scris pe Facebook că, anul trecut, subvenţiile pentru fermieri s-au acordat cu întârziere pentru că Guvernul Ponta a luat târziu deciziile privind schemele de subvenţionare. Însă, acum, Guvernul a putut să facă la timp plata restului subvenţiei pentru că tehnocraţii „şi-au făcut treaba corect, spre deosebire de cei dinaintea lor”.

Pe aceeași temă

 

 

 

Domnul Dragnea se laudă acum cu munca guvernului tehnocrat, asa cum anul trecut ponegrea guvernul tehnocrat din cauza intarzierilor provocate de guvernul PSD. Este vorba de subventiile fermierilor, scrie Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook

 

Anul trecut, subventiile s-au acordat cu intarziere pentru ca guvernul Ponta a luat cu intarziere decizii privind schemele de subventionare pentru fermieri si a semnat cu intarziere contractul pentru softul necesar agentiei de plati. Dar asta nu l-a deranjat sa dea vina pe guvernul tehnocrat. 
Am recuperat acele intarzieri in cursul anului
, grabind finalizarea softului si in sfarsit, pentru prima data de la aderare, am platit in avans în decembrie o mare parte din subvenția cuvenită de fermieri pentru acest an. 

 

Datorită finalizării cu succes a ceea ce a intarziat guvernul PSD in 2015, nu numai că s-au platit in avans o parte din subvenții, dar la inceputul acestui an, guvernul actual a putut să facă la timp plata restului subvenției (pentru că noi ne-am făcut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastra). Acum, văd că domnul Dragnea se laudă fără scrupule cu ceea ce am lăsat noi pregatit.

 

Nu mă mai miră nimic însă din partea dumnealui. Important este că fermierii îsi primesc in sfârsit subvenția la timp. 

 

Cred totusi, că e important ca lumea să stie cum stă treaba, conchide Cioloş.

 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22