Ponta anunta ca isi va da demisia din PSD, dar «in alb». Dragnea nu o semneaza VIDEO

E.b. | 08.03.2017

Victor Ponta a anuntat miercuri ca isi va depune demisia din PSD, in alb, urmand ca Liviu Dragnea presedintele partidului sa dispuna.

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE: Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat, la Parlament, in legatura cu demisia in alb din PSD pe care intentioneaza sa o depuna Victor Ponta: "Daca imi va trimite o demisie in alb nu o voi activa. Nu cred, nu concep ca un fost presedinte al partidului sa primeasca un tratament precum cel al lui Mircea Geoana. Sper sa ii treaca supararea, incerc sa inteleg de ce este suparat".


Liviu Dragnea a sustinut ca "Eu am mai vorbit cu Victor Ponta", dupa ce fostul lider al PSD afirmase ca ultima sa convorbire telefonica avuta cu Liviu Dragnea a fost in luna decembrie.

"Victor Ponta poate sprijini partidul, poate intra in Guvern. Nu il impinge nimeni afara si sper sa ii treaca motivele de suparare. Este un om cu experienta, a fost presedinte de partid, a fost prim ministru", a adaugat Liviu Dragnea.

 

 

***********************

 

 

Intrebat daca mai exista o relatie de prietenie intre el si Dragnea, Ponta a spus: "Nu. Sa fim seriosi. Dragnea e om politic, eu nu mai sunt, pot spune exact". El a confirmat si ca Liviu Dragnea a fost invitat la intalnirea pe care Ponta urma sa o organizeze cu toti fostii ministri din cabinetul pe care l-a condus, conform HotNews.ro.

 

 

Demisia reprezintă o manifestare unilaterala de vointa. Dupa cum se vede, a lui Ponta e una originala - il implica si pe Dragnea.

 

 

 

 

Atunci cand a fost intrebat daca a vorbit cu Liviu Dragnea, fostul premier a afirmat ca nu au mai vorbit de anul trecut

 

Intrebat si de legatura dintre fundatia Black Sea Regional Projects, pe care a infiintat-o in februarie anul trecut si viitorul sau politic, Ponta a raspuns: "Nu confundati lucrurile, una este fundatia si alta este activitatea mea de deputat de Gorj".

 

Fundatia este condusa de Victor Ponta, care deţine funcţia de preşedinte, iar Daniel Constantin (ALDE), Nicolae Bănicioiu (PSD) şi Mirel Palada sunt vicepreşedinţi, în timp ce membru onorific este fostul premier al Georgiei Irakli Garibashvili. Totodată, membri ai fundaţiei sunt şi foşti miniştri din Cabinetul Ponta - fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici, fostul ministru de Externe Titus Corlăţean şi fostul ministru al Cercetării, Mihnea Costoiu

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22