Focuri de armă în Bucureşti, după ce un tânăr a târât un poliţist pe capota maşinii VIDEO

E.b. | 11.03.2017

Focuri de armă, un poliţist dus la spital şi două maşini lovite. Este bilanţul unei urmăriri, care a avut loc naaptea trecută, pe străzile Bucureştiului. Şoferul nu a vrut să oprească la semnul agenţilor şi nici să coboare din maşină, până când poliţiştii nu au tras trei focuri de avertizare.

Pe aceeași temă

 

UPDATE Tânărul care a târât un poliţist cu maşina după ce a trecut pe roşu şi a refuzat să prezinte documentele cerute, iar ulterior a lovit două maşini de poliţie, fiind, în cele din urmă, imobilizat, cu folosirea armamentului, a fost reţinut pentru 24 de ore, anunţă Poliţia Capitalei.

El este, potrivit unor surse judiciare, Roni Herşcovici, fiul unui traficant de droguri, Carol Herşcovici, prins în 2001 de poliţişti, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa, au precizat sursele citate, conform News.ro.

 

 

*****************

 

 

Un şofer de 22 de ani a trecut pe roşu şi l-a luat pe capotă, aproximativ 20 de metri, pe agentul care îl oprise

 

Atunci când a fost orit, s-a încuiat în maşină, şi doar intervenţia familiei l-a făcut să devină cooperant. După toată aventura, tânărul riscă să fie pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

 

 

 

 

Șoferul le-a spus polițiștilor, la audieri, că este deprimat. Rezultatele cu alcooltestul și analizele privind eventualul consum de droguri au ieșit negative. El riscă să fie arestat pentru tentativă de omor, dar și pentru ultraj și distrugere.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22