Turcan: Programul PNL trebuie pus în concordanță cu proiectul de țară al lui Iohannis

E.b. | 12.03.2017

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, a declarat, la Botoșani, că viitorul program politic al partidului trebuie gândit în concordanță cu proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis. "Trebuie să ne reconsolidăm programul politic și soluțiile concrete pentru oameni".

Pe aceeași temă

 

 

Raluca Turcan, care a reafirmat că nu intenționează să candideze la președinția partidului la congresul din acest an, consideră că "un guvern politic, cu o majoritate politică a PNL și un președinte precum Klaus Iohannis ar putea să ofere României o soluție de dezvoltare durabilă pe viitor".

 

"Trebuie să ne reconsolidăm programul politic și soluțiile concrete pentru oameni, însă acest program politic toată viziunea noastră strategică, trebuie să fie în concordanță cu proiectul de țară al președintelui Klaus Iohannis.

 

Eu nu cred că PNL poate să se dezvolte politic și să se pună cu adevărat în slujba cetățenilor într-un proiect separat de președinte, tocmai pentru că domnia sa a fost cel mai ferm apărător al egalității în fața legii. Este cel mai credibil, care poate să vorbească de dezvoltare și bunăstare individuală a cetățenilor prin ceea ce a propus și a realizat la Sibiu. Președintele a fost votat cu un program de țară. Tot ceea ce a lipsit în această perioadă a fost o echipă între președinte, Parlament și Guvern, majoritate parlamentară și guvern politic care să își asume decizii politice decisive pentru dezvoltarea României. Guvernul tehnocrat a fost o formulă de avarie și trebuie să o acceptăm", a afirmat Turcan, conform Agerpres.

 

Ea s-a declarat, totodată, convinsă, că "dezvoltarea sustenabilă a României nu vine din guverne tehnocrate", subliniind că guvernul condus de Dacian Cioloș a greșit că nu a pus în practică proiecte de țară importante

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22