Deputatul PSD Cătălin Rădulescu despre protestatari: ar trebui alungați cu tunurile cu apă

Dora Vulcan | 13.03.2017

Deputatul PSD de Arges Catalin Radulescu spune, intr-un interviu pentru "Adevarul", ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui infruntati cu tunuri de apa: "De ce mai stau ca prostii acolo? N-au treaba, n-au serviciu, n-au copii?”.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 Mai mult, el spune în interviul acordat Adevărul ca si-a pastrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie si este pregatit sa o foloseasca din nou:

 

 

"Nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin, ca poate vreodata, daca mai vine cineva cu vreo idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi, sunt pregatit sa ies cu arma sa trag, imediat."

 

 

Deputatul PSD afirma ca nicio lege a gratierii pe el nu il "ajuta cu absolut nimic".

 

 

El spune ca oamenii care au iesit sa protesteze in Piata Victoriei au fost scosi in strada si manipulati si ca ar trebui sa se intervina cu tunurile cu apa impotriva acestora:

 

 

"Pentru ce se mai duc oamenii in Piata Victoriei acum si de ce noi nu iesim impotriva lor cu tunurile cu apa daca nu mai au motiv? Nu putem sa transformam un loc in maidan. (...) Nu poti in fiecare zi un loc sa-l transformi intr-un maidan. Sa stea ca prostii in fiecare seara acolo? N-au de lucru, n-au copii, n-au familii? Nu au iesit pentru nicio ordonanta. Au fost scosi in strada si manipulati groaznic de cine a avut interes sa ii manipuleze. (...) Multi ies in strada la orice e dat pe Facebook si au fost adusi de la multinationale".

 

 

 

 

Deputatul PSD de Argeș vorbeste si despre mitraliera AKM cu care a tras la Revolutie si pe care spune ca a pastrat-o si este pregatit sa o foloseasca oricand, "imediat":

 

 

"Eu arma cu care am tras la Revolutie mi-am pastrat-o. Niciodata n-am vrut sa o dau, o tin acasa ca si arma de panoplie. Am certificat de colectionar, nu o sa mi-o ia nimeni in viata vietilor si o tin ca poate vreodata mai vine cineva cu vreo o idee din asta sa transforme statul asta pentru care am luptat noi. Sunt pregatit sa ies cu arma sa trag. Imediat, imediat".

 

 

Intrebat daca se gandeste sa iasa sa traga in Piata Victoriei, el spune ca o poate face oriunde vrea:

 

 

"Pot sa ies unde vreau eu. Daca ma apuca pe mine vreo nebunie, pot sa ies unde vreau eu. E dreptul meu si riscul meu si hotararea mea in momentul ala".

 

 

El spune, despre indemnizatia sa de revolutionar, ca este "una de doi bani, de mizerie", dar ca nu renunta la ea pentru ca este dreptul lui. Tot de ”mizerie” este și indemnizația de parlamentar: 

 

 

"Pentru cei 5.000 de lei de mizerie fac suficienta treaba in tara asta".

 

 

 

În ultimele luni, Cătălin Rădulescu s-a făcut remarcat de două ori: o dată când a părăsit plenul reunit al Parlamentului la discursul lui Klaus Iohannis şi a spus că preşedintele ar face bine să se ducă în ţara lui, Germania. Şi a doua oară când a organizat la Piteşti un mare miting PSD, în care a tunat şi a fulgerat la adresa DNA.

 

 

Instanta suprema l-a condamnat definitiv, pe data de 5 decembrie 2016, pe deputatul PSD Catalin Radulescu la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de dare de mita si de administrarea unei firme, fapta incompatibila cu calitatea sa de parlamentar.

 

interviul VIDEO, AICI

 

 

Împotriva deputatului a fost lansată deja o PETIȚIE, adresată poliției române.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22