Ciolos il cere lui Nicusor Dan sa nu-i mai foloseasca numele in problemele interne ale USR

E.b. | 23.03.2017

Dacian Ciolos afirma ca i-a transmis deja, in urma cu o saptamana, lui Nicusor Dan ca "nu se pune problema de negociere" a intrarii sale in USR si a cerut sa nu ii fie folosit numele sau in discutiile legate de "problemele interne" ale acestei formatiuni politice.

Pe aceeași temă

 
 

 

"I-am spus deja dl Nicusor Dan de o saptamana ca nu se pune problema de negociere a intrarii lui Ciolos in USR si nu asta a fost problema de la inceput. Ei trebui sa-si rezolve problemele interne in partid si ar fi bine sa nu foloseasca numele meu", a spus Ciolos, pentru Digi24.

 

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri, intr-un interviu pentru HotNews, ca l-a invitat pe Dacian Ciolos la un dialog pe tema intrarii sale in USR martea trecuta, prin SMS, dar ca personal face parte din acea grupare minoritara din partid care nu considera oportuna venirea sa in acest moment.

 “Argumentele minoritare sunt ca fiind o personalitate cu o notorietate puternica, peste ce a USR-ului in momentul de fata, USR-ul ar deveni in opinia publica un partid-remorca - partidul lui Ciolos - si prin asta multe dintre atributele pe care incearca sa le consolideze vor disparea. De exemplu, distanta de PNL”, sustine Nicusor Dan.

 

Liderul USR mai spune ca nu crede in “conceptul de unificare a dreptei” si ca publicul anti-PSD este foarte divers. 

 

 

****************

 

 

Alin Mituţă, directorul Asociaţiei România 100, ONG-ul înregistrat de Dacian Cioloş la tribunal la începutul lunii martie, spune recent, într-un comentariu pe Facebook, că varianta USR nu mai este de „actualitate“ pentru Dacian Cioloş.


„Numele lui Dacian Cioloş e vehiculat (din nou) fără voia lui în această afacere în care nu are nimic de-a face. Situaţia e foarte clară: USR era una din opţiunile de implicare pe care el şi echipă lui le luau în considerare, aşa cum a declarat şi public. În urmă discuţiilor, preşedintele USR a spus foarte clar că Dacian Ciolos nu este binevenit în partid.
 
Prin urmare, intrarea în USR nu mai este de actualitate şi nu mai este luată în calcul. Nu mai suntem în nicio formă de tatonare, aşa cum spunea Nicuşor Dan, cazul este închis“, a comentat Alin Mituţă la o postare a Victoriei Stoiciu, coordonator programe la Friedrich-Ebert-Stiftung România, pe tema intrării lui Dacian Cioloş în USR.
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22