Ghinea insistă ca oameni precum Cioloş şi Voiculescu să intre în USR. Fostul premier refuză

E.b. | 24.03.2017

Cristian Ghinea, deputatul USR, declară, într-o postare pe Facebook, că membrii USR vor decide la Congres dacă partidul va fi „unul închis oamenilor ca Dacian Cioloș și Vlad Voiculescu, sau unul deschis către toți oamenii competenți și onești”.

Pe aceeași temă

  

Raman la parerea mea: locul fortelor reformiste si oneste e in USR.

 

Nicusor Dan si Dacian Ciolos sunt complementari si ar trebui sa lucreze sub aceeasi umbrela, scrie Cristian Ghinea pe pagina sa de Facebook.

 

Viitorul USR, ce fel de partid va fi acesta, unul inchis oamenilor ca Dacian Ciolos si Vlad Voiculescu, sau unul deschis catre toti oamenii competenti si onesti, va fi decis de membrii USR, la Congres.

 

Pentru dragii mei useristi: acesta poate fi un vot care conteaza enorm. La Congres vom decide ce fel de USR vom avea si ce fel de forta se va opune clasei politice corupte, conchide Ghinea, pe Facebook.

 

 

Dacian Cioloș a confirmat zvonurile din ultimele zile: nu va intra în Uniunea Salvați România. El a precizat că decizia sa a fost luată înainte de apariția zvonurilor. Miercuri, fostul premier i-a transmis liderului USR Nicușor Dan să nu-i mai folosească numele.

 

"Pentru mine este limpede ca intrarea mea in partid (USR - n.n.) in acest moment ar duce la dezbinare, un lucru pe care nu-l doresc", afirma Ciolos, care nu exclude insa faptul ca "este foarte probabil ca drumurile noastre sa se reintalneasca".

 

 

 

******************************

 

 

 

Pe de altă parte, Nicusor Dan, liderul USR, sustine ca  face parte din acea grupare minoritara din partid care nu considera oportuna venirea sa in acest moment. “Argumentele minoritare sunt ca fiind o personalitate cu o notorietate puternica, peste ce a USR-ului in momentul de fata, USR-ul ar deveni in opinia publica un partid-remorca - partidul lui Ciolos - si prin asta multe dintre atributele pe care incearca sa le consolideze vor disparea. De exemplu, distanta de PNL”.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22