Baronul PSD Horia Teodorescu, favoritul pentru primirea portului și falezei tulcene

Dora Vulcan | 27.03.2017

Faleza si portul Tulcea vor fi transferate din gestiunea Companiei Nationale "Adminstratia Porturilor Dunarii Maritime Galati", controlata in prezent de Ministerul Transporturilor, in administrarea Consiliului Judetean Tulcea, a anuntat vineri premierul Grindeanu, potrivit Agerpres.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 "In perioada urmatoare, vom transmite faleza si portul in gestiunea CJ. Ne dorim ca acest tip de politica sa fie facut nu doar aici, ci peste tot in tara", a spus Grindeanu, citat de agenția națională de știri.

 

 

 

Din 2012, presedintele Consiliului Județean Tulcea este Horia Teodorescu (dreapta lui Grindeanu - foto Agerpres).

 

 

 

 

Prin Programul Operational de Infrastructura Mare mecanismului financiar Investitii Teritorial Integrate (ITI)-Delta Dunarii, urmeaza sa fie reabilitata faleza orasului Tulcea. 

 

 

 

Premierul si-a justificat dorinta de a transfera obiective ca tabere sau baze sportive din tara din patrimoniul ministerelor sau al unor autoritati centrale prin birocratia excesiva din administratia centrala care blocheaza dezvoltarea.

 

 

 

Proiectarea si executia podului peste Dunare intre judetele Braila si Tulcea vor fi scoase la licitatie pana la sfarsitul acestui semestru, a mai anuntat, premierul Sorin Grindeanu. Amenajarea podului va costa circa 500 de milioane de euro, potrivit sursei, suma care va fi suportata din bugetul alocat de Programul Operational de Infrastructura Mare mecanismului financiar Investitii Teritorial Integrate (ITI)-Delta Dunarii.

 

 

 

La randul ei, ministrul Dezvoltarii Regionale, vicepremierul Sevil Shhaideh, si-a exprimat nemultumirea din cauza evolutiei ITI-DD, dar si speranta ca in luna iunie se vor semna primele contracte de finantare prin Programul Operational.

 

  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22