Victor Ponta, pregătit să-i ”salveze” pe cei aruncați de Liviu Dragnea din barca puterii

Dora Vulcan | 27.03.2017

Victor Ponta il acuza pe Liviu Dragnea ca l-a aruncat din "barca" pe Daniel Constantin si se ofera sa "salveze cat mai multi pasageri cazuti (sau aruncati)" din aceasta barca, dupa ce liderul PSD a anuntat ca vicepremierul ar trebui sa plece din Guvern, in urma retragerii sprijinului politic de catre ALDE.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dupa reuniunea conducerii ALDE de duminica, care s-a soldat cu retragerea sprijinului politic pentru Daniel Constantin, Victor Ponta a rememorat luni, intr-o postare pe Facebook, "un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta", cand conducerea USL s-a reunit pentru a stabili candidatii la alegerile parlamentare din decembrie 2012. Tot atunci, "am adoptat toti o 'Declaratie oficiala de solidarizare cu Liviu Dragnea, stiu ca acum sunta comic, dar asa a fost , scrie”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook. 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Am fost atunci in 'barca USL' cinci oameni (ca in faimoasa comedie 'Operatiunea Monstru') : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si - cu voia dvs. ultimul pe lista - 'camaradul si prietenul' Liviu Dragnea!", povesteste fostul prim ministru.

 

 

 

Acesta arata ca, dupa 4 ani "intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu 'impins' mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste - important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti / cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci 'solidaritatea' !!!", arata Victor Ponta, referindu-se la Liviu Dragnea.

 

 

 

Acesta lanseaza si un avertisment la adresa premierului Sorin Grindeanu: "Ieri am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de 'camaradul si prietenul' Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el - istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului".

 

 

 

Ponta prevesteste in viitor "valuri mari, gauri multe si un 'Carmaci' (Liviu Dragnea, dar si o amintire a uneia dintre denumirile folosite in vremea comunismului pentru Nicolae Ceausescu, n.r.) care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal!".

 

 

 

"Eu ma descurc foarte bine sa inot - chiar si contra curentului! Asa ca sunt pregatit sa salvez cat pot de multi pasageri cazuti (sau aruncati) din barca!", incheie Ponta.

 

 

 

Intrebat cum comenteaza aceste afirmatii, Liviu Dragnea a precizat ca nu a mai discutat cu Victor Ponta in ultima vreme dar ca nu regreta faptul ca a rupt demisia in alb a acestuia.

 

 

 

Ziaristii l-au intrebat pe Dragnea cum comenteaza posibilitatea reunirii de catre Ponta, intr-un nou pol politic, a nemultumitilor din PSD si ALDE.

 

 

 

"Chiar nu stiu. Noi vorbim de lucruri care nu exista. Eu nu le vad. Tot vorbim de acesti nemultumiti, nu-i vedem. Sa-l faca, mult succes. Deocamdata in PSD nu avem problemele acestea, poate se doreste sa le avem, nu le avem", a raspuns Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22