Ambasadorul SUA, la ministrul Justiției, Tudorel Toader.Discuție despre procurorul șef DNA

Dora Vulcan | 27.03.2017

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

 

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a venit luni la sediul Ministerului Justitiei pentru o discutie cu ministrul Tudorel Toader, potrivit Agerpres.

 

 

Luni, ministrul Justitiei a anuntat ca va prezenta pe 29 martie concluziile evaluarii activitatii procurorului general Augustin Lazar si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

 

 

***

 

 

Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, a fost la Ministerul Justiției, unde a discutat cu Tudorel Toader. Klemm a fost extrem de secretos în privinţa discuţiei, nu a dat prea multe detalii despre întrevederea cu Tudorel Toader, scrie stiripesurse.ro.

 

 

 

 ”Nu am discutat chestiuni particulare. Am venit doar pentru a mă prezenta ministrului Justiţiei. Am avut o discuţie foarte bună despre istoria cooperării dintre Statele Unite ale Americii şi România. L-am asigurat pe ministru de interesul continuu al ţării mele în a susţine eforturile sale de a întări statul de drept în România şi, desigur, de a continua lupta împotriva corupţie.A fost o întâlnire generală în care s-au vorbit lucruri generale despre activitatea Ministerului Justiţiei. Nu am vorbit nimic despre Laura Codruţa Kovesi”, a spus ambasadorul SUA după întâlnirea cu ministrul Justiţiei.

 

 

 

Surse apropiate Ministerului Justitiei susțin însă că a fost atinsă și tema fierbinte a procurorului general și procurorului-șef al DNA, dar ca o temă tangențială de discuție.

                                                                                     

 

 

Ministrul Justiției trebuia ca azi să prezinte cele două analize, dar de dimineață chiar înainte de întâlnirea cu Ambasadorul SUA a anunțat că amână prezentarea lor publică până miercuri.

 

 

 

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22