Ginerele lui Donald Trump, chemat la audieri pentru legaturile cu Rusia VIDEO

Dora Vulcan | 27.03.2017

Comisia speciala a Senatului îl va audia Jared Kushner, ginerele si consilierul Donald Trump, pentru legatura sa Rusia, scrie New York Times. Casa Alba a fost informata deja de comisia senatoriala care investigheaza presupusa imixtiune a Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA.

Pe aceeași temă

 

 Kushner va fi chestionat in legatura cu intalnirile pe care le-a aranjat cu ambasadorul Federatiei Ruse la Washington, Serghei Kislyak, intalniri care au avut loc intre momentul castigarii alegerilor si instalarea ca presedinte a lui Trump, anunță New Yoek TImes.

 

De asemenea, investigatorii vor sa afle detalii despre intalnirea dintre ginerele lui Trump si directorul unei banci ruse de stat, afectata de sanctiunile internationale impotriva Rusiei.

 

Pana in acest moment, Casa Alba a admis doar existenta unei intalniri Kushner - Kislyak, la inceputul lunii decembrie la Trump Tower si la care a participat si fostul consilier pe securitate nationala Michael Flynn.

 

Dar NYTimes scrie ca ginerele lui Trump s-a intalnit ulterior, la cererea ambasadorului rus, cu Serghei N. Gorkov, seful bancii ruse Vnesheconombank.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22