Ponta: PSD și România nu pot fi conduse precum consiliul județean Teleorman

Dora Vulcan | 28.03.2017

Încă o șarjă în conflictul surd dintre fostul și actualul președinte al PSD. Ponta a spus că nu crede ca PSD și Romania pot fi conduse precum Consiliul Judetean Teleorman, unde a fost șef Liviu Dragnea, și unde "unul singur gandeste si ailalti toti munceste".

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

 

"PSD o duce foarte bine si ma bucur. Eu intotdeauna sprijin PSD. Eu nu cred ca PSD si Romania pot fi conduse ca si Consiliul Judetean Teleorman. Asa cred eu, poate gresesc eu. Si pe vremea lui Ceausescu era un nebun care il critica. Acum mai sunt eu, restul, toata lumea e fericita", a spus Victor Ponta, citat de ziare.com.

 

 

 

Intrebat despre cum se conduce Consiliul Judetean Teleorman, deputatul a spus: "Unul singur gandeste si ailalti toti munceste".

 

 

 

Ponta: Bogdan Diaconu nu mai este prietenul lui Sebastian Ghita, e prietenul lui Liviu Dragnea; sper sa nu dispara si Liviu

 

 

 

Deputatul PSD Victor Ponta a adaugat ca a observat faptul ca Liviu Dragnea este prieten cu Bogdan Diaconu, exprimandu-si totodata speranta ca liderul social-democratilor nu va disparea precum Sebastian Ghita.

 

 

"Important este ca acum domnul Diaconu nu mai este prietenul lui Sebi Ghita, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper sa nu dispara si Liviu acum", a spus social-democratul, 

 

 

Intrebat daca s-a pus problema infiintarii unui partid nationalist, deputatul a spus: "A pus problema domnul Dragnea si o sa il intreb cand vreau sa fac altceva in politica. Am vazut ca e prieten cu Bogdan Diaconu acum, am inteles ca a discutat dansul cu Diaconu. Foarte bine".

 

 

El a mai spus ca Liviu Dragnea "il tot trimite" la alte partide, dar el a fost doar in PSD, in comparatie cu liderul social-democratilor.

 

 

 

"Am vazut ca domnul Dragnea ma tot trimite la alte partide, eu nu am fost decat in PSD, nu am fost in alte partide. Dansul a mai fost in alte partide", a conchis Victor Ponta.

 

 

 

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca Bogdan Diaconu l-a informat de faptul ca Victor Ponta i-a sugerat sa se implice intr-un nou proiect politic, dar fostul social-democrat l-a asigurat ca nu se asociaza cu nimeni, nici cu fostul premier, nici cu Daniel Constantin.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22