Cioloș, la congresul Partidului Popular European din Malta, la invitația lui Joseph Daul

Dora Vulcan | 29.03.2017

Fostul premier Dacian Ciolos participa la Congresul PPE care are loc miercuri si joi in Malta, la invitatia presedintelui Partidului Popular European Joseph Daul, a confirmat acesta pentru HotNews.ro.

Pe aceeași temă

 

 

 

 La congresul PPE vor veni joi si presedintele Klaus Iohannis dar si alti sefi de state si de guverne, precum Angela Merkel si Viktor Orban. De asemenea, vor participa liderii europeni Donald Tusk, Jean-Claude Juncker si Antonio Tajani.

 

 

 

"Da, particip. Nu din partea unui partid ci ca invitat al presedintelui PPE Joseph Daul. Asa cum am participat si in anii trecuti. Deci nu e o situatie exceptionala. Grupul PPE m-a sustinut cand am fost comisar european si de atunci sunt invitat de presedintele PPE" a declarat Ciolos pentru HotNews.ro.

 

 

 

Fostul premier a avut saptamana trecuta mai multe intalniri la Bruxelles, intre care cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, vicepreședintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen, Günter Oettinger, Michel Barnier, Negociatorul Comisiei Europene pentru Brexit, președintele Parlamentului European, Antonio Tajani, despre care Ciolos a scris pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Congresul PPE din Malta este unul intermediar, intre doua congrese statutare in care se alege conducerea partidului, si are ca tema "securizarea viitorului Europei".

 

 

 

Sunt asteptati circa 2500 de participanti din peste 40 de tari.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22