Ponta: Nu Năstase mă copiază pe mine ci eu pe el, însă Dragnea îl copiază pe Băsescu

Dora Vulcan | 30.03.2017

Ponta i-a răspuns lui Dragnea care tocmai ce criticase aserțiunile lui Adrian Năstase la adresa sa, constatând că Năstase l-ar copia pe Ponta prin atitudinea sa. Năstase scrisese că Dragnea greșește privind tratamentul aplicat ”tehnocratului” de la Justiție Tudorel Toader.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

 "Afirmatia lui Liviu Dragnea este o aroganta si o jignire inutila nu pentru Adrian Nastase ci pentru noi toti cei care am crescut si am muncit doar in PSD!", scrie Victor ">Ponta pe pagina sa de Facebook cu trimitere la trecutul de traseist al lui Liviu Dragnea care, înainte de a fi în PSD a făcut parte din PDL. 

 

 

 

 

 

Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine / eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun Prim Ministru al Romaniei ( si vad ca si prietenii si adversarii recunosc azi ca Guvernele PSD din 2000-04 si 2012-15 au fost cele mai performante pana acum)! Am mai incercat sa il copiez si sa fac din PSD un partid respectat pe plan intern si international si un partid care isi respecta si alegatorii si membrii!”, spune Ponta. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liviu Dragnea ( din pacate) nu a incercat nimic din aceste lucruri - el doar il copiaza pe modelul sau politic Traian Basescu in a transforma PSD in PD -ul anilor 2000 - si guvernarea Romaniei in conducerea Consiliului Judetean Teleorman.

 

 

 

 

De altfel in atitudinea fata de Ministrul Tudorel Toader ( cand a spus primul ca "nu se impune schimbarea sefei DNA" si ca sustine orice decizie a Ministrului pentru ca azi sa spuna exact invers) - am recunoscut modul in care Liviu Dragnea a copiat perfect "stilul Basescu"!

 

 

 

Nu doresc niciuna dintre functiile lui Liviu Dragnea ( a fost sincer ca el nu vrea sef la Camera Deputatilor nu i "ca sa dea cu ciocanelul" - cum este sincer si acum cand spune ca nu vrea sa fie Prim Ministru in locul lui Grindeanu - imi doresc doar sa copieze performanta guvernamentala a lui Adrian Nastase si nu a lui Traian Basescu - modelul / ar fi bine pentru PSD si pentru Romania.

 

 

PS - imi propusesem sa nu mai scriu nimic de Dl Dragnea ( de dragul celor care au votat PSD)! Dar daca vad ca acum el vorbeste despre Adrian Nastase si despre mine ca sa isi acopere propriile frustrari si neimpliniri ....”

 

 

 

***

 

 

Pus să comenteze raportul și decizia ministrului Justiției Tudorel Toader de a nu-i revoca pe șefa DNA Codruța Kovesi și procurorul general Augustin Lazăr, Dragnea a fost întrebat și ce crede despre declaratiile facute de Adrian Nastase, potrivit caruia ministrul Justiției Tudorel Toader ”a fost lasat singur”, Dragnea a raspuns ca il respecta "foarte mult" pe fostul prim ministru dar că Năstase acesta "greseste profund" si nu se astepta sa il "copieze pe Victor Ponta".

 

  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22