Coldea, cartoful fierbinte în PSD. Nu sunt naş, nici fin cu fostul şef al SRI, afirmă Dragnea

E.b. | 03.04.2017

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a comentat declaraţia lui Victor Ponta legate de faptul că i-ar fi îi ducea, la SRI, „prietenului său” Florin Coldea sticle de vin „Opus One”.

Pe aceeași temă

 

 

Dragnea spune că el nu este „nici naş, nici fin” pentru fostul director adjunct al SRI.

 

Chestionat dacă îi ducea sticle cu vin lui Florian Coldea, liderul PSD a evitat să comenteze, spunând doar că „nu este nici naş, nici fin” cu fostul director adjunct al Serviciului Român de Informaţii, conform News.ro.


Victor Ponta a scris, pe Facebook, că nu ar comenta "minciunile şi prostiile Cârmaciului din Teleorman" pentru că sunt lucruri mai importante de făcut, dar trebuie să răspundă "la nişte murdării şi aberaţii”.

 

Sa comentez minciunile si prostiile "Carmaciului" din Teleorman?? Mai bine nu .... sunt lucruri mult mai importante de facut! Dar inteleg frustrarea si lasitatea cu care sunt atacat non stop, a scris Ponta pe Facebook

 

Update - vad ca inca sunt oameni suficient de orbi sau mintiti care spun sa nu il mai atac pe Dragnea - dragii mei, va rog cititi ca eu doar AM RASPUNS la niste murdarii si aberatii!

 

Ma duc sa imi primesc "plata" de la Basescu, Soros si SRI!

 

Incep cu SRI ca acolo sigur au mai ramas din sticlele de vin "Opus One" pe care le ducea "prietenul" Liviu pentru prietenul lui Florin, încheia Ponta, pe pagina sa Facebook.

 

 

******************

 

 

Liviu Dragnea a afirmat, duminică seara, că a observat în ultima perioadă o serie de atacuri ”coordonate” împotriva sa, atât din partea unor politicieni precum Victor Ponta sau Daniel Constantin, cât şi din partea unor jurnalişti de la diferite publicaţii, afirmând că scopul acestora este vulnerabilizarea sa şi influenţarea procesului de abuz în serviciu în care este judecat.
 
Nu sunt numai din partea lui Victor Ponta (atacurile – n. red.). e o anumită coorodonare. Poate să fie o simplă coincidenţă. Ponta, Băsescu, Daniel Constantin, jurnalişti de la Evenimentul Zilei, B1, Hotnews, alte site-uri, publicaţii (…) Există, se pare, o dorinţă din partea unora ca eu să fiu vulnerabilizat. E o abordare securistă la unele anchete jurnalistice, care nu spun nimic, croşetează cu neadevăruri. Unii zic că ar fi o coordonare de la SRI, alţii că ar fi de la Soros, pe care l-am atacat şi o să-l atac până când ţara asta va scăpa de influenţa acestui om nefast”, a declarat Liviu Dragnea într-o emisiune la România TV.
 

Întrebat care este scopul acestor atacuri la adresa sa, liderul PSD a spus că vor să-l vulnerabilizeze.
 

Să mă slăbească. Să influenţeze procesul în care mă aflu, să creeze impresia unui om rău şi să influenţeze decizia judecătorilor (…) Se urmăreşte destabilizarea mea şi a PSD. O destabilizarea puternică a mea ar însemna o destabilizarea a PSD şi a guvernării. E visul lor”, a mai spus Liviu Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22