Florin Iordache, zis ”altă întrebare”, propus din nou vicepreședinte al Camerei Deputaților

Dora Vulcan | 03.04.2017

Deputatul PSD Florin Iordache este propus de grupul parlamentar al social-democraţilor pentru ocuparea postului de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, transmite News.ro.

Pe aceeași temă

 

 

 

 Propunerea urmează să fie votată în şedinţa de plen de marţi, a anunţat secretarul Camerei Ioana Bran, la finalul Biroului Permanent.

 

 

 

„Propunere din partea grupului parlamentar PSD pentru ocuparea postului vacant de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Această funcţie a rămas vacantă ca urmare a numirii doamnei Rovana Plumb în funcţia de ministru delegat pentru Fonduri Europene. Propunerea grupului parlamentar PSD este domnul Florin Iordache. Acest punct a fost introdus pe ordinea de zi a plenului ca să intre în dezbatere, apoi la vot final”, a declarat Ioana Bran.

 

 

 

Deputatul a mai spus că numirea lui Florin Iordache în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor va fi votată secret, cu bile.

 

 

 

Florin Iordache a demisionat de la Ministerul Justiției pe 9 februarie, după 36 de zile de la preluarea portofoliului, în urma scandalului iscat prin adoptarea Ordonanței de Urgență 13, în noaptea de 31 ianuarie. În cele din urmă, Guvernul condus de Sorin Grindeanu a abrogat ordonanța prin OUG 14, în urma protestelor masive.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22