Udrea, deghizata la o intilnire secreta cu Ponta si Ghita: Purtam batic si aveam umbrela

I.m. | 04.04.2017

Elena Udrea a mărturisit, în cadrul unei emisiuni la TVR, că avut o întâlnire secretă cu Victor Ponta, în 2013, la care a fost nevoita sa se deghizeze.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Elena Udrea a dezvăluit că s-a întâlnit pe ascuns cu Ponta, acum patru ani, atunci când Laura Codruța Kovesi a fost propusă la șefia DNA. La intilnire a participat  si Sebastian Ghita.

 

Udrea a dezvăluit că a fost nevoită să se deghizeze la întâlnirea cu Victor Ponta, care era la vremea aceea, 2013, premierul României.

 

 

”Am fost deghizată la întâlnirea cu Victor Ponta. A fost și Sebastian Ghiță de față. A trebuit să fiu luată dintr-un anumit loc, eram îmbrăcată cumva, purtam ceva pe cap. Am pus un batic pe cap, aveam și o umbrelă. M-am ferit și de oamenii de pe alei, și de paznic, a trebuit să aștept să urce unii cu liftul. Ponta locuia într-un bloc cu multe apartamente, nu ne puteam vedea acolo. Ne-am văzut la el, la birou. Am stat o oră la el.”, a spus Elena Udrea la TVR 1.

 

La emisiunea de la TVR 1 a participat si Ion Cristoiu, unul din aparatorii Elenei Udrea.

 

Udrea a fost condamnata in dosarul Gala Bute la 6 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta de la Inalta Curte nu este definitiva.

. Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare,

 

Gheorghe Nastasia a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare, iar Ana Maria Topoliceanu a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare, în timp ce fostul mnistru al Economiei Ion Ariton a fost achitat. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată la Completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22