Iohannis vrea să ţină un discurs în Parlament. Dragnea i-a spus: Sper că nu tensionat

E.b. | 04.04.2017

Liviu Dragnea, Liderul PSD, a declarat, la Antena 3, că preşedintele Klaus Iohannis i-a spus la ceremonia de depunere a jurământului de la Palatul Cotroceni că vrea să ţină un discurs în plenul reunit al Parlamentului. Iohannis s-a mai adresat Parlamentului pe 7 februarie, în timpul protestelor de după OUG 13.

Pe aceeași temă

 

 

 

Dragnea spune că preşedintele este „binevenit” în Parlament, după Paşte, dacă mesajul pe care doreşte să îl transmită nu va fi tensionat.

 

 

Preşedintele i-a spus premierului că vede Guvernul în întregime, fără să vină la Palatul Victoria. I-am spus: domnul preşedinte, mai mergeţi la ei, veniţi şi peste mine la Parlament să mai staţi şi cu mine la tribună. A zis că vrea să vină să ţină un discurs în Parlament. I-am spus: «sper că nu tensionat». Şi a spus că nu. După Paşti, oricând ne punem de acord şi e binevenit în Parlament aşa cum e firesc. Şi domnul Tăriceanu i-a zis la fel”, a afirmat  Drgnea, la Antena3, condorm News.ro.

 

Ultima dată când preşedintele Iohannis s-a adresat plenului Parlamentului a fost pe 7 februarie, discursul său având loc în timpul protestelor care au survenit după adoptarea OUG 13.

 

"Sute de mii de români protestează în stradă. Naţiunea este în alertă, e vie, e atentă şi e foarte nemulţumită. O importantă cercetare sociologică realizată în ultimele 3 zile arată că aproape 80% din români consideră că ţara merge în direcţia greşită", a spus, atunci, Iohannis.

 

Preşedintele a afirmat, în respectivul discurs, că PSD a promis ceva în campanie, dar au făcut altceva, respectiv s-au preocupat de "dosarele penale". ”(PSD - n.r.) a promis în campanie ceva şi, în primele zile, s-a apucat de altceva. Pofta ce-aţi poftit, grija ce-aţi avut-o se vede că nu a fost cea declarată în campanie. Nu prosperitatea poporului român a fost prima prioritate. Grija primă a fost să vă ocupaţi de dosarele penale şi românii sunt indignaţi şi revoltaţi!", a spus Iohannis.

 

Discursul său a provocat nemulţumirea parlamentarilor PSD şi ALDE care au părăsit sala.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22