Ideologul lui Putin si-a lansat cartea la o universitate din subordinea Primariei Capitalei

E.b. | 05.04.2017

Aleksandr Dughin, cunoscut drept ideologul lui Vladimir Putin, si-a lansat cartea „de propaganda anti-occidentala si anti-democractica"/ „Destin eurasianist" la Universitatea Populara Ioan I. Dalles, afirma consilierul liberal Ciprian Ciucu.

Pe aceeași temă

 
 

 

 Consilierul liberal Ciprian Ciucu afirma, pe pagina sa de Facebook, ca respectiva universitate se afla in subordinea Primariei Bucuresti

 

O alta instituie din subordinea Primariei Capitalei, Teatrul Excelsior, a cenzurat, din motive politice, un eveniment al revistei Decat o Revista dedicat protestelor din Piata Victoriei legate de OUG 13. 

 


Dughin este un propagandist al statului autoritar, împotriva democrației liberale, pe model putinist, scrie Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

 

Universitatea Populară „Ioan I. Dalles” îi organizează o lansare de carte de propagandă anti-occidentală și anti-democractică. Acest om a militat pe față pentru război împotriva Occidentului.

 

Universitatea Populară „Ioan I. Dalles” este în subordinea CGMB. Consider că democrația liberală trebuie apărată împotriva dușmanilor ei și acest fascist nu este bine-venit nici în România și cu atât mai puțin într-o instituția publică a Bucureștiului.
Îi cer directorului UP IID, Gabriel Fătu, să reconsidere oportunitatea organizării acestei conferințe!

 

Nu pot să nu remarc cum pentru revista DOR nu se găsește spațiu la Teatrul Excelsior pentru un eveniment dedicat protestelor împotriva OUG13 de anul acesta, dar repede, pentru putinistul Dughin, "se organizează" (a se remarca implicarea") o conferință.
Zic acestea în calitatea mea de consilier liberal în CGMB,
conchide Ciprian Ciucu.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22