Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist de pe podul Westminster, a murit

E.b. | 07.04.2017

Andreea Cristea, românca rănită în atacul care a avut loc pe podul Westminster din Londra pe data de 22 martie, a murit, a anunțat vineri poliția britanica, citata de BBC.

Pe aceeași temă

 

Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra, a confirmat vineri decesul româncei rănite grav în atentatul din capitala Marii Britanii din 22 martie.

 

El a precizat că tânăra româncă, care avea 29 de ani, a decedat joi seară și că va acorda ajutorul necesar pentru repatrierea acesteia.

 

"Aseară târziu (a încetat din viață). Familia ei deocamdată este în țară. Desigur că o să le dăm tot ajutorul necesar pentru repatrierea corpului în momentul în care se va pune problema", a declarat Mihalache, conform Agerpres.

 

Femeia se afla la Londra în excursie împreună cu partenerul său de viață, cei doi fiind surprinși pe podul Westminster în timpul atentatului produs de un bărbat care a intrat cu autoturismul în pietoni. Românca, aflată în stare critică, a fost internată în spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală complicată. Bărbatul a fost rănit ușor.

 

Cei doi români se aflau la Londra pentru a serba ziua de naștere a bărbatului și urmau să se căsătorească.

 

Pe 22 martie, un bărbat a intrat cu autoturismul în pietonii de pe podul Westminster din Londra, iar după aceea a reușit să înjunghie un polițist și a încercat să intre în clădirea Parlamentului, înainte de a fi împușcat mortal de forțele de securitate. Polițistul înjunghiat a decedat în urma rănilor suferite, la fel și doi dintre pietonii loviți de mașina atacatorului

 

Tanara arhitecta din Constanta avea 29 de ani si fusese internata in stare grava imediat dupa atac, ea fiind supusa ulterior unei interventii chirurgicale pentru eliminarea unui cheag de sange pe creier.  

 

 

Presa britanica a difuzat imagini cu momentul in care arhitecta romanca din Constanta a fost aruncata de pe podul Westminster, in momentul atacului terorist.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22