Ponta: Problemele penale ale lui Dragnea sunt o slăbiciune pentru PSD VIDEO

E.b. | 11.04.2017

Problemele penale ale lui Liviu Dragnea, liderul PSD, sunt o slăbiciune pentru partid. Declaraţia a fost făcută de Victor Ponta, fost premier şi preşedinte al PSD, la TVR.

Pe aceeași temă

 

  


Victor Ponta, fostul premier, actual deputat, a afirmat, la TVR 1, că nu va avea niciun rol în PSD cât timp Liviu Dragnea va fi președintele formațiunii, întrucât nu crede „într-o conducere monocratică”.

 

„Cât timp Liviu Dragnea va fi președintele PSD, eu nu voi avea niciun rol. I-am spus lui Dragnea că vreau să mă retrag din PSD și atunci m-a căutat și a zis: mai stai un pic.

 

Victor Ponta a mai spus: „Şeful PSD, dacă are ca principală slăbiciune faptul că merge o dată pe săptămână la Înalta Curte e o slăbiciune pentru PSD. Asta i-am spus şi lui Liviu Dragnea".

 

(...) "Nu cred într-o conducere monocratică. (...) Nu fac parte din această echipă și nu pot să înțeleg ideea de echipă în care unul le știe pe toate. Dacă eu zic că nu-mi place ceva la Liviu Dragnea, nu trebuie să iasă vreo tovarășă de la partid să spună că am atacat România. Dar ideea că dacă dau în Liviu Dragnea dau în fabrici și uzine nu mi-a plăcut", a declarat Victor Ponta la TVR 1.

 

"M-a enervat ceva foarte tare. Chiar ca la PCR. Dacă eu zic de Liviu Dragnea că are mustaţă înseamnă că dau în România, în partid, în Guvern, în clasa muncitoare", spune Ponta.

 

 

El a continuat afirmând nu crede că un Guvern în care totul se decide în altă parte poate să performeze.

 

Cu mine în afara PSD va fi liniște în PSD, problema este dacă și în România totul merge bine. Nu mă pot încadra într-un tip de conducere în care unul le știe pe toate", susţine Ponta fostul premier, referitor la relația pe care o are cu Dragnea, liderul PSD.

 

 ***********************

 

 

Ponta a relatat, la TVR 1, că primul său conflict cu Dragnea a fost când el era încă premier și acesta era deja președintele PSD și începuse să dea ordine.

 

Totodată, Ponta a mai arătat că, după alegerile parlamentare, ideea să preia el președinția Camerei Deputaților a fost „o păcăleală", în sensul că a existat o propunere, a avut loc o discuție, dar Dragnea s-a răzgândit ulterior. Totodată, el a mai avansat ideea unor discuții care ar fi avut loc între liderul PSD și președintele Klaus Iohannis, în noiembrie 2015, în momentul în care și-a dat demisia din funcția de prim-ministru.
   

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22