Sfidând istoria tragică a României, Tăriceanu acuză DNA că este ”un fel de” poliție politică

Dora Vulcan | 11.04.2017

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu a acuzat iar DNA ca este "un fel de politie politica in Romania". El sustine ca procurorii anticoruptie ar comite o veritabilă "vanatoare", pentru că, spune el, are cere altor persoane anchetate sa depuna denunturi impotriva sa si a altor persoane.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 Tăriceanu, audiat marți de Curtea Supremă în dosarul de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului, a spus că procurorii au cerut altor persoane anchetate sa depuna denunturi impotriva sa.

 

"E evident ca se urmareste cu totul si cu totul altceva (..) e clar ca procurorii fac ceea ce se numeste vanatoare", a declarat Tariceanu, la iesirea de la audieri, mentionand ca nu este singurul care se afla in aceasta situatie.

 

Victimizându-se, el a spus că "e inacceptabil acest comportament al procurorilor care incearca sa smulga denunturi de la cei care sunt anchetati impotriva unor persoane".

 

El a cerut retoric DNA, prin intermediul presei,  "sa inteleaga ca e o institutie care trebuie sa respecte si legile si drepturile si libertatile cetatenilor.

 

Sfidând istoria tragică a României în care s-a practicat poliția politică el a acuzat directia condusa de Laura Codruta Kovesi ca "e un fel de politie politica in Romania".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22