Erdogan: Europa va plati pentru cum s-a purtat cu noi! E plină de oameni bolnavi

Dora Vulcan | 11.04.2017

Presedintele turc Recep Erdogan continua razboiul declaratiilor cu Europa și in saptamana dinaintea referendumului din 16 aprilie pentru modificarea Constitutiei. El spune că Europa "se prabuseste", că "va plati" pentru felul in care a tratat Turcia și că e un continent plin de ”oameni bolnavi”.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Europa va plati pentru ceea ce ne-a facut. Cu voia Domnului, chestiunea Uniunii Europene va fi din nou pe masa dupa 16 aprilie", a spus Erdogan, citat de Daily Express.

 

 

 

Declaratiile sale au fost facute la un miting dinainte de referendum, care a avut loc in Turcia. De asemenea, liderul turc a apreciat că economia Europei este intr-o stare tot mai rea, populatia sa imbatraneste, iar "boala rasismului a inviat precum un virus".

 

 

 

Erdogan s-a referit si la situatia din tari precum Olanda, Germania si Austria, unde campania pentru referendum a fost intampinata cu reticenta de autoritatile care nu au fost de acord cu manifestatii si dezbateri pe teritoriile acestor tari.

 

 

 

"Ati vazut ce s-a intamplat in Europa. De ce au innebunit? Au vazut ce va aduce acest sistem Turciei. Turcia sare, creste. Asta ii innebuneste", a mai spus presedintele turc.

 

 

 

Acesta mai sustine ca expatii turci "s-au confruntat cu nedreptati si presiune in Europa" și că in urma referendumului lucrurile se vor schimba.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22