Ford recrutează sute de oameni la Craiova

U.l. | 14.04.2017

Fabrica operată de producătorul auto american Ford în inima Olteniei plănuiește să angajeze anul acesta un număr de 976 de persoane care să sprijine noua linie de producție a modelului Ford EcoSport.

Pe aceeași temă

Producția modelului este programată a începe în toamnă și va necesita o investiție de până la 200 de milioane de euro. Modelul produs în România va fi exportat în întreaga Europă, cu excepția Rusiei. În prezent, uzina Ford de la Craiova produce modelul B-Max, dar și motorul de 1.0l EcoBoost.

Pozițiile pentru care Ford caută personal sunt operatori de bază și calificați. Ford va face selecția personalului prin intermediul agenției de recrutare de personal Manpower.

Procesul de recrutare a început deja și se va desfășura până la finalul lunii iulie. Va urma apoi „un program de formare specific pentru a înțelege Sistemul Global de Producție Ford, precum și rolurile pe care le vor avea în pregătirea lansării viitorului EcoSport”, potrivit Marinei Babară, directorul de resurse umane al Ford România.

“Noile posturi merg în paralel cu transformarea uzinei noastre, operațiune care a debutat în cursul iernii trecute cu scopul de a sprijini producția viitorului Ford EcoSport” a declarat în comunicatul de presă John Oldham, președintele Ford România.

Pentru Ford lucrează la Craiova în prezent 2175 de oameni. Alături de cei 976 de noi angajați vor lucra și 220 de roboți noi care vor fi folosiți în secțiile de Vopsitorie, Montaj General și Caroserie.

Dacă lucrați deja pentru Ford România, ne puteți împărtăși experiența pe pagina dedicată acestui angajator.

 

Articol preluat de pe undelucram.ro

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22