Ghinea: Cioloș ar trebui să fie prima achiziție după congres, ca președinte al guvernului USR

Dora Vulcan | 18.04.2017

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat, marți, că Dacian Cioloș trebuie să fie "prima achiziție importantă" a partidului după congres, iar acesta să aibă rolul de președinte al guvernului USR.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 "Dacian Cioloș va merge cu proiectul România 100, un proiect care nu este politic în acest moment și așteaptă clarificarea lucrurilor din USR. Am spus eu și alții că vrem să facem un USR mare, deschis, în care să fie mai mulți lideri, inclusiv Dacian Cioloș ar fi prima achiziție importantă pe care acest partid trebuie să o facă. Până la congres în niciun caz și nu este nici Dacian Cioloș personajul care să coboare așa brusc la gară din tren ca să candideze și nici USR nu este genul de partid care să producă surprize de genul ăsta. Deci, nu se întâmplă nimic cu Dacian Cioloș în USR până la Congres", a spus Ghinea la Parlament, citat de Agerpres.

 

 

Ghinea este de părere că Dacian Cioloș ar trebui să aibă rolul de președinte al guvernului USR.

 

 

"Dacian Cioloș este o personalitate și trebuie să i se creioneze un rol, cred că ar trebui să aibă rolul de președinte al guvernului USR, pentru că l-am susținut ca premier și asta știe să facă și nu văd de ce nu ar pregăti partidul de acum până în 2020 pentru preluarea puterii. Asta trebuie să ne propunem, să preluăm puterea, iar Dacian Cioloș este cel mai bun antrenor pentru această poziție", a mai spus Cristian Ghinea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22