Turcescu il critica dur pe Basescu,iar Bistriceanu il numeste «tradator» pe fostul ziarist

E.b. | 20.04.2017

Robert Turcescu, parlamentar PMP, il critica dur pe Traian Basescu, presedintele partidului, dupa ce acesta din urma a depus amendamente prin care vrea sa extinda gratierea unor pedepse si la condamnatii pentru coruptie.

Pe aceeași temă

 

 

Turcescu scrie pe  Facebook ca "orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil si va duce la disolutia Partidului Miscarea Populara".


La inceput, Robert Turcescu face o referire, pe pagina sa de Facebook, la o declaratie a lui Traian Basescu din 2006.

 

Traian Basescu, decembrie 2016: "Am obligatia ca in numele democratiei , impreuna cu toate resursele politice ale micutului PMP, sa asigur o opozitie ferma, fara compromisuri, fara jumatati de masura. Asta este democratia. Pana la urma, acesta pare sa fi fost destinul meu in politica: opozitia fara compromisuri la PSD".

 

Apoi, Turcescu continuă: 

 

In ceea ce ma priveste, cind am devenit deputat PMP asa am inteles sa-mi asum mandatul pentru urmatorii patru ani: am fost, sint si voi ramine un opozant ferm al politicilor pesediste. Orice compromis cu Dragnea & co. este inacceptabil si va duce la disolutia Partidului Miscarea Populara. PMP este un proiect viabil, necesar democratiei romanesti, dar numai in conditiile in care declaratia presedintelui Basescu din decembrie 2016 va ramine in permanenta actualitate. Asta este democratia, adevarata democratie: sistemul in care, adeseori, e mult mai necesara o buna Opozitie, fara compromisuri, fara jumatati de masura, scrie Robert Rurcescu pe pagina sa Facebook.

 

 

 

"Tradatorii"

 

 

 

Imediat, Magda Bistriceanu, o aliata fidela a lui Traian Basescu, a reactionat dur pe Facebook, criticandu-l pe Robert Turcescu

 

Observ că un fost jurnalist, ieșit pe ușa din dos din presă, ajuns în Parlament numai cu sprijinul domnului Traian Băsescu, a ajuns să-i pună condiții și "să-l tragă de urechi" pe fostul președinte!, scrie Bistriceanu pe pagina ei de Facebook.

Trist este să vezi cum trădătorii se pliază în funcție de interese! Apreciez oamenii corecți și-mi pare rău că am susținut și am făcut campanie unui astfel de personaj, care ulterior și-a arătat adevăratul caracter!

#alaturidetraianbasescu

 

 

 

Inclusiv pentru corupţie

 

 

Traian Băsescu, senator PMP,  a depus o serie de amendamente la Legea graţierii, prin care vor fi graţiate pedepsele de sub 10 ani, inclusiv, pe motiv că, în varianta actuală a proiectului, persoanele considerate "indezirabile" vor fi pedepsite mai aspru, şi se reduc la jumătate pedepsele pentru femeile condamnate pentru fapte fără violenţă, inclusiv pentru corupţie.

 

Un alt amendament permite graţierea inclusiv a persoanelor condamnate pentru terorism.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22