Olguţa Vasilescu, osanale lui Dragnea şi atac la ministrul Justiţiei, în tonul liderului PSD

E.b. | 25.04.2017

Liviu Dragnea ar putea candida la preşedinţie în 2019, spune Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, la TVR. Totodată, ea îl critică pe ministrul Justiţiei, ţintă a liderului PSD.

Pe aceeași temă

 

Liviu Dragnea, liderul PSD, ar putea candida la preşedinţie în 2019, spune Lia Olguţa Vasilescu. Ea a declarat, la TVR, că Dragnea a muncit foarte mult la programul de guvernare cu ajutorul căruia formaţiunea a câştigat alegerile.

 

"N-am niciun dubiu că, dacă acest program de guvernare va fi dus până la capăt, atunci putem bifa că ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului și, de ce ce nu, Liviu Dragnea ar putea să fie preşedintele României", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

 

Aşa cum o face şi şeful ei de partid, Lia Olguţa Vasilescu îl critică pe Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, colegul ei de Cabinet, pentru că ar avea restanţe. Ea se referă, la fel ca Dragnea, la faptul că Toader nu a trimis în Parlament pachetul de legi prin care se pun în acord deciziile Curţii Constituţionale.

 

"Categoric nu l-a numit Liviu Dragnea, categoric l-a numit premierul României. Nu ştiu dacă au fost consultări, dar decizia a fost a premierului României. Categoric până la această oră trebuia să avem în Parlamentul României în dezbatere mai multe legi privind justiţia şi nu e vorba de nişte modificări pe care am vrea noi să le facem ca să scape corupţii de închisoare sau lucruri de genul ăsta. E vorba de modificări pe care le-a cerut CCR. Despre domnul Toader nu spun că nu şi-a făcut treaba, ci că are restanţe", a declarat ministrul Muncii, la TVR.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22