Misterul fotografiei postată de Grindeanu pe Facebook. Cui îi era adresată privirea cruntă?

E.b. | 28.04.2017

Premierul Sorin Grindeanu a postat pe Facebook, joi, o fotografie alb-negru cu chipul său, însoţită de comentariul ”Ştiu c-aţi vrea să ştiţi, dar nu vă pot spune pentru cine era privirea aceasta”.

Pe aceeași temă

 

 

Fotografia este, cel mai probabil, făcută în cadrul unei şedinţe de Guvern.

 

 

Știu c-ați vrea să știți, dar nu vă pot spune pentru cine era privirea aceasta, a scris premierul Sorin Grindeanu pe pagina sa de Facebook.

 

 

În ultimele zile, au apărut speculaţii legate de o posibilă remaniere guvernamentală. Invitat la TVR, ca să comenteze aceste speculaţii, Sorin Grindeanu a spus că este mulţumit ”de o mare parte dintre miniştri” şi, după o analiză în ceea ce priveşte activitatea acestora, urmează să tragă o concluzie pe care o va prezenta coliţiei de guvernare.

 

 

 

*************************

 

 

 

”Analizăm, tragem linie, discutăm cu preşedintele Liviu Dragnea, trag o concluzie ca şi prim-ministru vizavi de modul în care membrii echipei guvernamentale şi-au făcut treaba, prezint concluzia pe care o am şi o discutăm  aşa cum am făcut toate celelalte lucruri cu partidul din care fac parte împreună cu preşedintele partidului şi în coaliţia care susţine acest Guvern. (...) Sunt mulţumit de mare parte din miniştrii. Au făcut ceea ce trebuiau să facă – ca şi măsuri – în primele trei luni”, a susţinut recent premierul Grindeanu..

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22