Locul unde pescuieste Dragnea - un paradis de langa Dunare, detinut de Tel Drum VIDEO

E.b. | 03.05.2017

Putini stiu ca locul preferat de pescuit al lui Liviu Dragnea, liderului PSD, este un mic paradis de langa Dunare - lacul Belina, bratul Pavel, in sudul judetului Teleorman.

Pe aceeași temă

 
 
 
 

O investigatie HotNews arata ca aici a facut liviu  Dragnea fotografiile care-l aratau, impreuna cu premierul Sorin Grindeanu, in timp ce pescuia stiuca.

 

Plasat in sudul judetului Teleorman, lacul se numeste Belina, despre care satenii din Seaca stiu ca este a lui Dragnea. In acte, micul paradis este al companiei Tel Drum.

 

Cum a ajuns Tel Drum sa obtina in inchiriere aproximativ 70 de hectare de luciu de apa pentru o chirie de 7000 de lei pe luna, cum arata mica Delta din Teleorman si ce rol a avut Liviu Dragnea in toata afacerea?
    


Este a patra legatura substantiala a liderului PSD cu Tel Drum, dupa afacerea cu porci, domeniul de vanatoare si vacantele in Brazilia. 

 

Vezi cum arata domeniul de pescuit vazut de sus. 

 

 

 

 

 

Pe data de 26 martie, Dragnea a postat pe Facebook cateva fotografii insotite de urmatorul text: „În acest sfârșit de săptămână, l-am învățat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el 9? Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu".

 

Presa a speculat ca partida de pescuit a avut loc in Delta

 

In realitate imaginile sunt luate in locul unde Dragnea obisnuieste sa vina la pescuit: lacul Belina, bratul Pavel, in sudul judetului Teleorman, pe care l-a condus ani de zile, intr-un loc concesionat de compania Tel Drum. Mai multe surse confirmat aceasta informatie, sustinuta de o serie de indicii, cum ar fi barca de pe Belina, asemanatoare cu cea din fotografiile posate de Dragnea pe Facebookarata HotNews.

 

La Belina si Pavel se poate pescui caras, crap si pesti rapitori, inclusiv stiuca, dupa cum reiese din datele Agentiei Nationale de Pescuit si Acvacultura (ANPA). 


 

CITESTE TOT ARTICOLUL

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22