Klemm: Nu toata lumea e fericita cu vocea SUA, dar incurajam lupta impotriva coruptiei

E.b. | 04.05.2017

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a declarat azi (la Movile, judetul Sibiu) ca SUA incurajeaza foarte mult lupta romanilor impotriva coruptiei si eforturile pentru intarirea statului de drept.

Pe aceeași temă

 
 
 

Diplomatul american a spus ca "nu toata lumea este fericita cu vocea Statelor Unite ale Americii" pe care a redat-o in discutiile privind lupta anticoruptie in Romania, conform Agerpres

 

Hans Klemm a fost prezent la Movile, alaturi de episcopul Reinhard Guib, pentru a-i oferi acestuia un cec de 59.300 de dolari americani pentru lucrari de restructurare la bisericile fortificate din Movile si Agarbiciu (Sibiu) si Daia (Mures). Cu aceasta ocazie, episcopul a apreciat si implicarea ambasadorului SUA in domeniul politic din Romania. 

 

"Multumim ca v-ati implicat si in domeniul politic in Romania, impotriva coruptiei si speram ca ceea ce politicienii fac in Parlament - speram ca, cu ajutorul dumneavoastra, cu cel al presei si cu cel al societatii civile din Romania, vom riposta si ca democratia si dreptatea vor triumfa", i s-a adresat Guib ambasadorului. 

 

In replica, acesta l-a asigurat pe episcop de sprijinul SUA. "Multumesc pentru incurajare, domnule episcop! Nu toata lumea e fericita cu vocea SUA pe care am redat-o in aceste eforturi, dar incurajam foarte mult lupta impotriva coruptiei si efortul romanilor de a intari statul de drept", a raspuns Hans Klemm

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22