Investiții ale SUA de zeci de milioane de $ în modernizarea bazei de la Kogălniceanu

Dora Vulcan | 05.05.2017

Armata SUA face investitii de zeci de milioane de dolari in modernizarea bazei militare de la Kogalniceanu, unde fortele SUA sunt prezente de peste 25 de ani.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

Un nou terminal multimodal feroviar, un nou centru de control si cladiri adiacente, o platforma pentru gararea avioanelor cargo si facilitati pentru stocarea combustibililor - toate intr-un contract ce valoreaza cateva zeci de milioane de dolari. 

 

 

 

Intr-un anunt publicat in SUA pe site-ul Federal Business Oportunities, armata americana vrea sa contracteze modernizarea unor elemente din baza militara de la Mihail Kogalniceanu din Romania, scrie Hotnews.ro.

 

 

 

Planurile includ construirea unui nou terminal feroviar si multimodal, un nou centru de control, mai multe cladiri si spatii de depozitare, facilitati pentru stocarea de combustibili (cu doua rezervoare de cate 1,9 milioane de litri fiecare), precum si o noua paltforma pentru avioane cargo.

 

 

 

Valoarea contractului se incadreaza intre 25 si 100 de milioane de dolari, iar data estimata pentru atribuirea contractului este 30 septembrie 2017. Durata lucrarilor va fi de trei ani de la emiterea ordinului de incepere.

 

 

 

Terminalul multimodal feroviar, platforma pentru parcarea avioanelor cargo, depozitele de combustibil  - sunt trei dintre țintele investițiilor SUA. 

 

 

 

articolul integral, AICI

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22