Consilier CGMB: 385.000 de euro din bugetul Capitalei pentru concertele de Ziua Europei

G.m. | 10.05.2017

Liberalul Ciprian Ciucu, consilier în cadrul Consiliul Ganeral al Municipiului Bucureşti (CGMB), a declarat că pentru concertele organizate, marți, de Primăria Capitalei, în Piaţa Universităţii, cu ocazia Zilei Europei, au costat aproximativ 385.000 de euro.

Pe aceeași temă

 

Consilierul liberal Ciprian Ciucu a scris, miercuri, pe Facebook, că ”balamucul de la Universitate, organizat de PMB, primar Gabriela Firea, v-a costat 385.000 Euro. Atunci când m-am opus în Consiliul General adoptării procedurii simplificate de achizții publice, exact astfel de achiziții dubioase am vrut să evităm. Anunț neclar, cu doar 3 săptămâni înainte de eveniment. Așa ne va toca bugetul încă trei ani de zile. Q.E.D.”

 

Liberalul mai susține: ”Rețineți tactica, dăm bugete imense la instituții din subordine pe care le controlăm prin interpuși, care fac ce le zicem noi, nu ceea ce le-ar dicta misiunea lor și rațiunea pentru care au fost înființate. Ați dat banii aceștia, cca. 385.000, pentru o hărmălaie cu obiectiv neclar, inutitlă. Nu ducem lipsă de concerte în București, nu văd de ce trebuie ca Primăria să risipească, astfel, banii. În fine... tipic Firea. Mă tot gândesc la o soluție fezabilă și constituțională ca să o oprim.”

 

Marţi, 9 mai, de Ziua Europei, la Universitate a avut loc evenimentul ”Iubeşte Europa! Fall in love with Europe”, organizat în parteneriat cu Primăria Capitalei. La eveniment au participat și primarul general Gabriela Firea, precum și consilierul european Corina Creţu. Seara, au avut concerte O-Zone, Inna, Carla’s Dreams, Alexandra Stan, Antonia, Morandi, FlyProject şi Akcent. Mai mulţi studenţi ai Facultăţii de Istorie au protestat pe esplanada cu statui de la Universitate, unde a avut loc evenimentul, spunând că nu pot participa la cursuri din cauza zgomotului de la manifestările organizate de municipalitate.

 

Vă mai recomandăm:

 

Firea, desființată pentru campania de imagine făcută în școli pe seama ”balenei albastre”

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22