Cristian Bușoi și-a depus moțiunea cu care candidează la șefia PNL: 100 de susținători

Dora Vulcan | 15.05.2017

Dupa Ludovic Orban, si Cristian Busoi si-a depus luni motiunea cu care candideaza la functia de presedinte al PNL, intitulata "PNL - partidul viitorului. Pentru o Romanie dreapta, echilibrata si puternica!", cu câțiva susținători alături, după modelul inaugurat deja de Ludovic Orban, in curtea sediului PNL.

Pe aceeași temă

 

 

 

 In prezentarea sa, Busoi a declarat ca "PNL are nevoie de schimbare, de directie", precizand ca acum PSD se plaseaza la un scor 35-40% iar PNL la 20%, transmite Hotnews.ro. "Fara cei 15 - 20% care l-au votat pe Iohannis, care au iesit sa protesteze impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea, nu vom putea sa castigam", a spus Cristian Busoi.

 

El a pledat si pentru "o schimbare de mesaj - justitia trebuie sa ramana o tema importanta in lupta cu PSD dar tema prioritara trebuie sa fie econmia si fiscalitatea."

 

Busoi a transmis presei nu doar motiunea ci si lista celor 100 de sustinatori, printre care fostul presedinte Crin Antonescu, europarlamentarii Teodor Stolojan, Daniel Buda, Ramona Manescu, Mihai Turcanu si Adina Valean sau Nicolae Robu, primarul orasului Timisoara. Pe lista de sustinatori se regasesc si cativa dintre "greii" PNL, precum Marian Petrache, Teodor Atanasiu si Dan Motreanu, dar si parlamentari ca Eugen Nicolaescu sau Mugur Cozmanciuc.

  

 

Busoi se va lupta pentru sefia PNL cu Ludovic Orban si cu Viorel Catarama, care isi depune marti candidatura. Catalin Predoiu s-a retras din cursa, iar Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, a anuntat ca nu candideaza.

 

Atat Busoi cat si Orban au fost, pe rand, candidat la primaria Capitalei, ambii retragandu-se insa din aceasta cursa.

 

Busoi este presedintele PNL Bucuresti, europarlamentar PNL si secretar general interimar al partidului, insa isi va delega atributiile pentru aceasta functie dupa depunerea candidaturii.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22