Eugen Tomac cere demisia ministrului Sănătăţii: Liviu Drangea să-şi asume eşecul

E.b. | 19.05.2017

Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP, cere demisia urgentă a ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, el arătând că ”a nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetenţă şi/sau ignoranţă”.

Pe aceeași temă

 

DEMISIA!
 

"Vom construi spitale noi. Românii se vor trata în țară în condiții sigure, la fel ca în Occident. Vom mări bugetul Ministerului Sănătății". Cu acestea și multe alte lozinci a defilat PSD în campanie. La doar jumătate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la coșul promisiunilor electorale, scrie Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook

 

Pentru PSD e mai important circul. În loc să se ocupe de problemele reale ale cetățenilor, ei creează comisii care să facă valuri pentru nimic. România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană. Ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viața de zi cu zi a românilor.


În schimb, ar fi fost mult mai necesară o comisie care să ancheteze de ce ne mor copii în spitale nevaccinați. Aceasta este prioritatea României, nu circul de prost gust generat de Dragnea.

 

Urmăresc șocat cum ministrul Sănătății ne vorbește despre proceduri și evaluări, în timp ce ființe nevinovate mor din cauza corupției și a incompetenței din sănătate.

 

Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgență. A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetență și/sau ignoranță. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-și asume acest eșec cu consecințe dramatice, conchide Tomac pe pagina sa de Facebook
 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22