Manifestanţii Marşului Diversităţii, în ţarc. Susţinători: ambasadorul SUA şi un deputat PSD

Dora Vulcan | 20.05.2017

600 de persoane s-au strans pe ploaie in Bucuresti pentru Marsul Diversitatii, care se va desfasura, pana la ora 19.30, pe traseul pe Sos. Kiseleff de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei si pe strazile care acced in Sos. Kiseleff. Vigilente, autorităţile au încadrat manifestanţii în ţarc.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 La eveniment participa si ambasadorul SUA, Hans Klemm, care s-a declarat un sustinator al drepturilor LGBT. De asemenea, este prezent si deputatul PSD Petre Florin Manole, unul dintre parlamentarii care au votat in favoarea partenieratului civil, scrie News.ro.  Potrivit jandarmilor, numarul participantilor este la acest moment de circa 600, transmite reporterul HotNews.  

 

 

 

Inainte de inceperea evenimentului manifestantii, cu esarfe si umbrele multicolore si numeroase baloane, au fost tinuti intr-o loc ingradit de catre fortele de ordine, care nu le-au permis sa stea in strada.

 

 

"Drepturile omului sunt pentru toti", "Dragostea si respectul imi definesc familia" si "Taxele mele sunt la stat, drepturile mele unde sunt?", scrie pe cateva pancarte.

 

 

 

Aproximativ 200 de persoane au participat, sambata, la Marsul Normalitatii, scandand "Romania nu-i Sodoma" si "Salvam, salvam familia normala". Marşul a fost organizat de Partidului Noua Dreaptă, Partidul România Mare şi Partidul România Unită. Manifestanţii au purtat mai multe pancarte cu Donald Trump pe care scria "Sunt pentru căsătoria între un barbat si o femeie". Ambasadorul SUA, însă, a ales să fie alături de ceilalţi manifestanţi.  

 

foto Hotnews.ro

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22