Ariana Grande, dupa atacul de la Manchester: Sunt distrusa. Imi pare foarte rau

Fara Autor | 23.05.2017

Artista Ariana Grande scrie pe contul sau de Twitter, dupa ce 19 persoane au murit si 50 au fost ranite in urma exploziei care a avut loc la finalul concertului ei la Manchester Arena, ca este distrusa, ca ii pare foarte rau si ca nu are cuvinte, potrivit news.ro.

Pe aceeași temă

 



"Sunt distrusa. Din toata inima, imi pare foarte, foarte rau. Nu am cuvinte", scrie artista pe Twitter, dar si pe Facebook. 



Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande de pe scena dupa producerea exploziei si au anuntat ulterior ca aceasta este in siguranta si nu a fost ranita.  



In varsta de 23 de ani, Ariana Grande este foarte populara in randurile adolescentilor. Ea a debutat ca actor in musical-ul 13, pe Broadway.

 

Ea se afla intr-un turneu european, "Dangerous Woman", iar in Marea Britanie mai are programate doua concerte, ambele la Londra, in 25 si 26 mai.  
 

Manchester Arena are o capacitate de 21.000 de locuri, dar nu se stie cate bilete fusesera vandute pentru show.

 


Momentan nu se cunoaste cauza producerii exploziei, insa autoritatile au anuntat ca trateaza incidentul ca pe un atac terorist. Potrivit unor surse, ar fi fost vorba despre un atentat sinucigas.

 

Daca se confirma ca este vorba de un act terorist, bilantul tragediei l-ar face sa fie cel mai grav atac din Marea Britanie de la atentatele din 7 iulie 2005, cand bombe plasate la metrou au ucis 52 de oameni.

 

Premierul Theresa May a convocat o reuniune a comitetului de urgenţă al Guvernului COBRA marţi, la ora locală 9.00 (11.00, ora României). May a anulat evenimentele de campanie de marţi. ”O sursă conservatoare a declarat pentru The Press Association că premierul a suspendat campania în vederea alegerilor generale”, a anunţat marţi Sky News

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22