Ludovic Orban: PSD are o coloană a cincea în PNL. Adversarul politic - «ciuma roşie»

E.b. | 27.05.2017

Ludovic Orban, candidat la funcţia de preşedinte al PNL, susţine că formaţiunea pe care vrea să o conducă are un singur adversar politic natural, “ciuma roşie”.

Pe aceeași temă

 
 

 

Ludovic Orban susţine că, dacă va deveni liderul partidului, atunci PSD nu va mai avea o coloană a cincea în PNL şi nici nu va mai face vreun compromis cu liberalii, conform News.ro.

 

Partidul Naţional Liberal, din punctul meu de vedere, are un singur adversar politic natural, şi anume «ciuma roşie». Asta nu înseamnă că ne apucăm, aşa cum s-au mai apucat alţii, să ciocănim pe la uşa unuia şi altuia. 

Obiectivul meu ca viitor preşedinte al PNL este să asigurăm reprezentarea tuturor cetăţenilor români care sunt împotriva modului în care conduce actualul partid de guvernământ România, care îşi doreşte cu adevărat o Românie a oamenilor liberi, care trăiesc pe propriile picioare, care trăiesc demn, care trăiesc din afacerea lor, din fructificarea proprietăţilor pe care le deţin, din meseria pe care o au, din expertiza pe care o deţin într-un domeniu sau altul. 

Evident că poate de-a lungul timpului o să apară tot felul de situaţii în care să reclame să colaborăm. Eu sunt un om care colaborez cu persoane, grupuri care au aceleaşi valori, principii şi obiective cu obiectivele pe care le am eu şi PNL”, a afirmat Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă la Constanţa.

 

El a mai spus că o singură forţă politică de dreapta se poate bate cu PSD, iar aceea este PNL.

 

“După opinia mea, nu există decât o forţă capabilă de dreapta care să se poate bate de pe picior de egalitate cu adversarul provenit din Partidul Comunist şi avatarurile FSN, iar această forţă politică este Partidul Naţional Liberal”, a explicat Orban.

 

Întrebat la ce trebuie să se aştepte PSD din momentul în care el va câştiga alegeri pentru preşedinţia PNL, Ludovic Orban a răspuns: “Că nu va mai avea nicio coloană a cincea în Partidul Naţional Liberal, că nu poate să facă niciun compromis cu Partidul Naţional Liberal şi că vor avea un adversar corect, principial, dar un adversar extrem de redutabil”. 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22