Ludovic Orban: Familia este formată de un bărbat şi o femeie, dar nu impun PNL poziţia mea

E.b. | 27.05.2017

Ludovic Orban, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, consideră că familia normală este cea definită şi de Codul Civil, fiind formată dintr-un bărbat şi o femeie.

Pe aceeași temă

 

Însă, spune Ludovic Orban, nu va impune celorlalţi membri ai partidului poziţia sa - fiecare se poziţionează în legătură aşa cum îi dictează conştiinţa.

 

El a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că le-a spus membrilor PNL că în chestiunea privind familia fiecare se poziţionează în funcţie de convingerile şi credinţele pe care le are.

 

A existat o dezbatere la propunerea unui coleg legată de poziţia faţă de familie. Le-am explicat că este o chestiune de conştiinţă în care fiecare om se poziţionează aşa cum îi dictează propria conştiinţă.

 

În ceea ce mă priveşte pe mine, sunt un om credincions, sunt un familist convins şi cred că familia normală este cea care este definită de altfel şi în Codul Civil, uniunea dintre bărbat şi femeie, dar asta nu înseamnă că pot să impun tututor membrilor Partidului Naţional Liberal poziţia mea.

 

Le-am zis că este o chestiune de conştiinţă în care fiecare se raportează în funcţie de convingerile pe care le are şi de credinţele sale”, a afirmat Ludovic Orban.

 

El şi-a prezentat sâmbătă, în faţa conducerii organizaţiei judeţene PNL Constanţa, moţiunea “Forţa Dreptei” cu care candidează la şefia partidului la alegerile din 17 iunie. Contracandidaţii săi sunt Cristian Buşoi şi Viorel Cataramă.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22