Premierul Grindeanu încearcă să aplaneze scandalul dintre Raed Arafat şi Florian Bodog

E.b. | 28.05.2017

Premierul Sorin Grindeanu precizează că situaţia achiziţiei ambulanţelor este în atenţia sa, iar săptămâna viitoare se va întâlni cu miniştrii Carmen Dan şi Florian Bodog şi cu secretarul de stat Raed Arafat pentru a clarifica problema.

Pe aceeași temă

 

 

 

Situaţia achiziţiei de ambulanţe este în atenţia mea şi a echipei mele. Am avut discuţii, în ultimele săptămâni, cu doamna ministru Carmen Dan, cu domnul ministru Bodog şi cu domnul secretar de stat Arafat. Săptămâna viitoare, imediat ce domnul Arafat revine în ţară, mă voi întâlni cu toţi trei, pentru a clarifica problema. Important e ca pacienţii români să beneficieze cât mai rapid de servicii moderne de ambulanţă, a scris Sorin Grindeanu, duminică, pe pagnia sa de Facebook.

 

Reacţia premierului vine în contextul scandalului dintre Florian Bodog şi Raed Arafat pe tema ambulanţelor SMURD.

 

Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, susţine că licitaţia începută de IGSU pentru acordul-cadru de achiziţionare a noilor ambulanţe nu mai este valabilă şi că trebuie încheiat un nou protocol între Ministerul Săntătăţii şi Ministerul Afacerilor Interne, astfel încât să fie reluată procedura.

 

Secretarul de stat Raed Arafat îl contrazice, susţinând că, dacă se renunţă la licitaţia începută de IGSU, se va întârzia foarte mult, astfel că primele ambulanţe vor putea fi preluate abia la jumătatea anului viitor, în condiţiile în care dotările ambulanţei şi SMURD sunt învechite.

 

Să îşi asume responsabilitatea cei care semnează (protocolul - n.r.) atunci când vor muri oameni pentru că nu avem ambulanţe”, a averizat Arafat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22